HAMİLELİKTE SU TÜKETİMİ

M
Ben bazen suyun içine salatalık dilimleri atiyorum ve birkaç damla limon suyu sıkıyorum hoş bi aroma verdiğinden içimi lezzetli oluyor ama mide bulantin varsa bilemem çünkü benim henuz başlamadı bulantim
Ne guzel baslamadiysa kac haftalik ki? Bnm 7.haftajin ortasi gb bi basladi 8 9 tavan yapti .

9 aylik hamileyim dogumuma 17 gun kaldi cok su ictim ole bole degil bide yazdi 3 litreden fazla tukettim sismem cok yok arada cok ayakta kalinca oluyo oda bacaklarimi uzatinca geciyo vc ye gitmeyi dert etmeyin sismek istemiyosaniz ayrica su enfeksiyon varsa bile geciriyo bol bol su tuketin hanimlar ben cokkkkk faydasini gordum

He iyi bari 3 4 hafta rahatsin ye yiyebildigin kadar saglikli seyler depola ya sonra cok zor cokkk eger bulanirsa tabi cnm
Evet şimdiden çok yiyorum ki depoda biriksin:) acikiyorum da gerçi. Gece kalkip yediğim bile oluyor. 3 ana ögün, 5 ara ogün yiyorum. Atistirmalik seyler,yogurt,sut meyve yada meyve suyu falan. Bakalım belki rahat geçer:) Allah yardım etsin canım, sağlık versin sana da bebişe de insallah :dua:

Back
X