arkadaşlar 2 aylık hamileyim fakat ne süt ne de süt ürünleri tüketemiyorum.
dün bi çare buldum ama bi sakıncası olurmu ki
sütü nesquik in kahvaltılık gevreği yada corn fleks le tüketiyorum. cokacimcoook
acaba işe yararmı.
evet, semacık,hem de nasıl.
Özellikle Corn Flakes folikasit te içerdiğinden hamilelik ilk aylarında özellikle tavsiye ediliyor.Ben de corn flakesle sütü tüketiyorum,laktazsız süt kullanıyorum.Yoğurt ta mı yiyemiyorsun?
evet, semacık,hem de nasıl.
Özellikle Corn Flakes folikasit te içerdiğinden hamilelik ilk aylarında özellikle tavsiye ediliyor.Ben de corn flakesle sütü tüketiyorum,laktazsız süt kullanıyorum.Yoğurt ta mı yiyemiyorsun?
Benim durum daha berbat,ilk günlerde fazla süt ve peynir tükettiğimden 5. Hafta tiksinti başladı ve yoğurttan dahi tiksinir hale geldim,günleri sayıyorum,16. Haftaya kadar geçer dediler,hayatımın en uzun günleri bunlar.
Benim durum daha berbat,ilk günlerde fazla süt ve peynir tükettiğimden 5. Hafta tiksinti başladı ve yoğurttan dahi tiksinir hale geldim,günleri sayıyorum,16. Haftaya kadar geçer dediler,hayatımın en uzun günleri bunlar.
süt ürünleri tüketemeyen anne adaylarının dikkatine
mısır, sardalya balığı, kalamar, brokoli, bezelye özellikle ve özellikle DEREOTU ve ayrıca susam kalsiyum yönünden zengin besinler
yeşil yapraklı sebzeler
karnıbahar, kurubaklagiller, fındık, pekmez kasiyum yönünden zengin
yine limon portakal çilek yumurta orta derecede kalsiyum içermektedir
umarım işinize yarar bu bilgiler
yalnız dereotunu mutlaka tüketin çünkü burada bu konu için başlık bile açıldı
süt tüketemiyorsanız dereotu tüketin şeklinde
afiyet olsun
kızlar ilk aylarda malesef miğde bulantılarından dolayı pek sağlıklı beslenemiyor.ve ilk aylar çokta önemli değilmiş aslında.ikinci trimesete denilen yani 4 aydan sonra bu tarz yiyeceleri tüketmek gerekiyormuş.yani dikkatli ve sağlıklı beslenmek 3 aydan sonra çok daha önemli.sabah kahvaltıda yenen mısır gevrekleri çok yararlı ve güzel besin maddeleri içeriyor.
Canım ilk 2,5 ayda bende süt tüketemiyordum. Normalde çok sevmeme rağmen hamilelikte bana acaip gaz yapıp rahatsız ettiği için ilk 2,5 ay içemedim. Doktorumda 12.haftaya kadar içmezsem sorun olmayacağını söyledi. 2,5 ayın sonunda gaz problemim geçti ve içiyorum şimdi hergün 2 bardak. Ayrıca cornflex acaip yararlı. İçindeki vitaminler çok besleyici. Hiç sorun olmaz canım...
Bende 8 haftalık hamileyim ve bende süt içemiyorum, düşüncesi bile mide bulantısı yapıyor. Ayranı yoğurdu çok severim ama çalışınca olmuyor işde, ne bulursan onu yiyorsun. 4. aydan sonrası çok önemliymiş, bebiş o zaman büyümeye başlarmış, bulantınızı kötü yapıyorsa tüketmeyin diyor doktor, size kötü hiisettiren şeylerden uzak durun diyor.