Hamilelikte suyun gelmesi durumunda ne yapılmalı?

pdrdnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
34
1
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Ben 7 aylık hamileyim. Ama merak ettiğim bir konu var. Hamileliğin sonunda su geliyormuş peki o sırada ne yapmak lazım. Hastaneye gidene kadar o su devamlı azar azar ya da çok gelebilir. Normal kadın pedleri hastaneye gidene kadar idare ediyor mu yoksa hasta bezi gibi bir şey mi kullanılıyor? Sorum bana biraz garip geliyor ama inanın bu konuda hiç bilgim yok. Çevremdekilerde de hep erken doğum sezeryan oldu. O nedenle yardım ederseniz sevinirim.

canım sen bence hemen git doktora bendende 7 aylıkken arada az az geliyordu 8 aylıkken sabah 1 bardak kadar geldi hemen doktora gittim ve erken doğum dedi 4 santim açıklık vardı ama sancım yoktu zaten doğumu mu durudurdular 1 hafta yattım hastanede sonra doğurmuştum ben orkit kullanıyordum

Merhaba arkadaşlar
Ben 7 aylık hamileyim. Ama merak ettiğim bir konu var. Hamileliğin sonunda su geliyormuş peki o sırada ne yapmak lazım. Hastaneye gidene kadar o su devamlı azar azar ya da çok gelebilir. Normal kadın pedleri hastaneye gidene kadar idare ediyor mu yoksa hasta bezi gibi bir şey mi kullanılıyor? Sorum bana biraz garip geliyor ama inanın bu konuda hiç bilgim yok. Çevremdekilerde de hep erken doğum sezeryan oldu. O nedenle yardım ederseniz sevinirim.

slm canımbence sen doktora git hemen anlat miktarını falan oda muayne eder benimde arada sırada senin kadarken 1 bardak kadarsu geliyordu önemsemedim ama 8 aylıkken uyurken aniden bir su boşaldı üstümü değiştirdim gene boşaldı su sonra hemen doktora gittik erken doğum dedi 4 santim açıklık vardı ama erken diye doğurtmadılar 1 hafta yattım sonra yaptım çünkü doktorlar kuvezde olucağına anne karnında gelisin diyor.ama önemle yani

ya kızlar su geldikten sonra doğum başlıyor diye biliyorum ben. hatta bir yerde suyun geldikten sonra 24 saat içinde doğum başlıyor denilmişti. illa ki doğum sancılarının da olduğunu düşünürsek su geldikten aşağı yukarı 8 saat içerisinde doğuma alıyorlar seni diye sanıyordum ? 3 haftaya kadar doğum yapıcam :18:

Back
X