Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde son günler çok yükselmişti alfamet vermişti doktorum. Ama günde bir alıyordum 3 gün içinde sezaryen olmuştum 36+5te riske atamadılar tansiyonum çıkıncaKızlar 35+5 teyim 2 haftadır tansiyonu kontrol altına alamıyoruz 140/90 alfameti doktorum günde 8 e çıkardı. Çok fazla geldi bana siz nasıl kullandınız? Yan etkisini gördünüz mü
4. Haftadan itibaren günde 3 kez kullanıyorum şuan 13. Haftadayiz. Doktorunuz en doğrusunu bilir. Ben şu ana kadar bi yan etki görmedim cok şükürKızlar 35+5 teyim 2 haftadır tansiyonu kontrol altına alamıyoruz 140/90 alfameti doktorum günde 8 e çıkardı. Çok fazla geldi bana siz nasıl kullandınız? Yan etkisini gördünüz mü
Kaça çıkıyordu tansiyonunuz küvöze girdimi bebeğiniz. Bana ciğer geliştiricide yapmadılar tansiyon yükselir diyeBenimde son günler çok yükselmişti alfamet vermişti doktorum. Ama günde bir alıyordum 3 gün içinde sezaryen olmuştum 36+5te riske atamadılar tansiyonum çıkınca
Bende küçük dozlarla başladım ama 36 ya giricez artık kontrol edemiyorum 8 alamama rağmen akşam 5 ten sonra 140/90 üzeri çıkıyor sonra düşüyor yavaş yavaş4. Haftadan itibaren günde 3 kez kullanıyorum şuan 13. Haftadayiz. Doktorunuz en doğrusunu bilir. Ben şu ana kadar bi yan etki görmedim cok şükür
Maşallah29 Aralık'ta 38+0 iken doğum yaptım. Son 1 buçuk ay sizin gibi günde 8 adet alfamet içtim. Benim ilk gebeliğimde preaklemsi yaşadığım için bu gebeliğimde panik atağa bağlı tansiyonum hergün yükseliyordu her gece acildeydim 8 tane alfamet, ayrıca kan sulandırıcı iğne vs kullanmama rağmen. Öyle böyle çok şükür sağlıklı bir sekilde kızım dünyaya geldi doktorum alfametin çok hafif ve bebeğe zararı olmayan bir ilaç olduğunu söylemişti. Yüksek olursa tansiyonunuz her seferinde acile gidin kan ve idrar tahlili yaptırın karaciger enzimleri ve idrarda protein kaçağı varmı o önemli. Ben doğum yaptım tansiyon falan kalmadı. Doktorunuz hangi dozda önerirse içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz
15/10du en son. Yok canım girmedi zaten her şeyiyle gelişimi tamamlanmıştı. Yalnız benim tansiyon asıl doğum sonrası 3 ay fenalardaydı hep yükseldi 18leri 20leri gördüm ilaca devam ettik mecburen sonra füzeldi. Gebelik zehirlenmesi geç olanların doğumdan sonrada devam edebiliyormuş maalesefKaça çıkıyordu tansiyonunuz küvöze girdimi bebeğiniz. Bana ciğer geliştiricide yapmadılar tansiyon yükselir diye
Bende zehirlenme çıkmadı canım şükür idrarda ilaçlada düşüyor ama şuan günde 8 tane fazla geldi aşırı düştü doktor yine 6 ya düşürdü. Bizde 1 hafta daha bekleyebilirsek süper olur. Ciğer geliştirici iğne oldunuz mu15/10du en son. Yok canım girmedi zaten her şeyiyle gelişimi tamamlanmıştı. Yalnız benim tansiyon asıl doğum sonrası 3 ay fenalardaydı hep yükseldi 18leri 20leri gördüm ilaca devam ettik mecburen sonra füzeldi. Gebelik zehirlenmesi geç olanların doğumdan sonrada devam edebiliyormuş maalesef
yok gerek görmediler zaten 36+3te falan tansiyonlandım 36+5te doğurdum her şeyiyle gelişmişti benim bebekBende zehirlenme çıkmadı canım şükür idrarda ilaçlada düşüyor ama şuan günde 8 tane fazla geldi aşırı düştü doktor yine 6 ya düşürdü. Bizde 1 hafta daha bekleyebilirsek süper olur. Ciğer geliştirici iğne oldunuz mu
Canım benim 15/10 ları görüyor akşamları. Acaba ondan mı telaş yapmadı doktor. Ödemin olmuşmuydu benim sadece bacaklarda az varyok gerek görmediler zaten 36+3te falan tansiyonlandım 36+5te doğurdum her şeyiyle gelişmişti benim bebek
Benimde çok yoktu ödemim normaldi. Sezaryen yapalım der belki sanada canım sürekli çıkıyorsaCanım benim 15/10 ları görüyor akşamları. Acaba ondan mı telaş yapmadı doktor. Ödemin olmuşmuydu benim sadece bacaklarda az var
Selamlar bende aynı durumdayım doğum sonrası tansiyon ataklarım oluyor genelde küçük tansiyon yüksek oluyor nasıl geçti acabaBenimde çok yoktu ödemim normaldi. Sezaryen yapalım der belki sanada canım sürekli çıkıyorsa
Selam benim yavaş yavaş 3 ay içinde düzeldi canım. Doktor kontrolünde alfamet kullandım düzenli git gide dozu düşürdü ve kesti.Selamlar bende aynı durumdayım doğum sonrası tansiyon ataklarım oluyor genelde küçük tansiyon yüksek oluyor nasıl geçti acaba
Darısı benim başıma inşallah sizlerin kaç a çıkıyordu acabaSelam benim yavaş yavaş 3 ay içinde düzeldi canım. Doktor kontrolünde alfamet kullandım düzenli git gide dozu düşürdü ve kesti.
Doğumdan sonra benim 13/20 leri görüyordu ya bazen çok fenaydıDarısı benim başıma inşallah sizlerin kaç a çıkıyordu acaba
Ay büyük 20-küçük 13 mü allah korumuş çok geçmiş olsun darısı tez zamanda benüm kurtulmama inşallahDoğumdan sonra benim 13/20 leri görüyordu ya bazen çok fenaydıçok şükür geride kaldı sizinde hayırlısıyla geçer inşallah
Stres yaptıkça daha çok çıkıyor ister istemez panikliyor insanda sağ olun sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede inşallah iyi olursunuzAy büyük 20-küçük 13 mü allah korumuş çok geçmiş olsun darısı tez zamanda benüm kurtulmama inşallah
Çok sağolun birde tahlillerinizde birşey çıkıyor muydu acaba protein kaçağı vs. Benım tahlillerde hiç bir şey yok ama tansiyon atakları devam ediyor maalesef yasam enerjımı düşürdüStres yaptıkça daha çok çıkıyor ister istemez panikliyor insanda sağ olun sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede inşallah iyi olursunuz
Evet benim protein kaçağım vardı canımÇok sağolun birde tahlillerinizde birşey çıkıyor muydu acaba protein kaçağı vs. Benım tahlillerde hiç bir şey yok ama tansiyon atakları devam ediyor maalesef yasam enerjımı düşürdü