Hamilelikte tansiyon

pembiskoala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
93
35
88
Merhaba kızlar,
benim dün itibariyle tansiyonum düşmeye başladı, başım dönüyo gözlerim kararıyor dün geceden beri 2 kere oldu.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?

Merhaba kızlar,
benim dün itibariyle tansiyonum düşmeye başladı, başım dönüyo gözlerim kararıyor dün geceden beri 2 kere oldu.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
çok normal canım bu haftalarda ben çoğu zaman bayılacak durumda oluyorum şuurum kapanıyo gibi oluyor

Napıyorsun canım öyle oldugunda, bende çok kötü oldum bayılcak gibi oldum.
ayaklarımı dikip yattım bir süre geçti.
bana bir kere otobüste oldu işe gelirken ayaktaydım o yüzden oldu sanırım hiçbirşey yapamadım kendimi dışarıya zor attım üç durak önce indim malesef bulduğum ilk yere oturdum biraz derin nefes falan aldım ama buz kestim resmen sonra geçti iş yerinde de oldu birkaç defa onda da oturdum yine derin nefes falan aldım sen doğrusunu yapıyorsun ama uzanıp ayakları kaldırmak gerekiyormuş öyle bir durumda

Bende gecen banyo da oldum allahtan dusluk elimden dustude esim geldi havada kapti beni resmen kör oldum sandım kendimden gectim benden tavsiye evde esiniz olmadan banyoya gecmeyn sicak daha da dusuruyo sarimsak cok tuketmeyin surekli sekerli su icin dengelesin ve boyle durumla karsilastiginizda mumkunse soguk hava carpsin pencereyi acin vucudu uyariyo kendine getiriyo soguk

Devamlı yaşıyorum. Hızlı kilo kaybı m var ve malesef tansiyonum 6-4 çıkıyor devamlı ve sık şekilde bayılıyorum . Kızımda da aynı durum vardı çare bulamadım sürekli tuzlu ayran içiyorum

Düşük tansiyon korkutmasın sizi ama tabii iyice yerlerde olan bir tansiyonsa muhakkak doktorunuza danışın.
Hamilelikte korkulması gereken şey yüksek tansiyon.
Doktorlar yüksek tansiyonu istemezler, düşük tansiyon o kadar sorun çıkartmaz.
Ancak yine de doktorunuza danışmanızda fayda var. ihmal etmeyin.

Biyerde kalkarken falan yavaş kalkın uzun sure açlık olmasın ara ara az az birşeyler atistirin surekli ayakta kalmayin

Back
X