Hamilelikte tarlusal kullanıp adet olan yoksa tarlusal hamilelikte adet söktürmez mi bilgisi olan

svm12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
32
0
1
36
Hamileyken tarlusal içince adet söktürücü olduğu için adet olur mu yoksa hamile olduğu için adet olmaz mı ilaç işe yaramaz mı lütfen vilenler yazsın

Bilgisi olan yazsın lütfen doktora sorup kesin bilgisi olanlar

3 cüyü okuyun ne demek oluyo hamile değilse baskı yapıp adet başlar diyo

Canim ben hamile oldugumu bilmiyodm tarlusal icmtim 10 gun sonra dusuk yaptm

Yani adet olmuyo dimi ya düşük olur yada hiç bişey olmaz

Ben adet oldum 3 gün sürdü o zaman yok hamilelik dimi doktora sordunuz mu böyle bişey doktor dedimi yada

Yok sormadm benm basmdan gecti boyle bisy soyledm sana ama dusk olsa kanama en az 6 gun surerdi parcalr duserdi dusk sancisi adet sancisndn daha sidetli

Anladım yani adet söktürücü işe yarıcak olsa sizde adet görürdünüz ama hamielvolduğunuz için düşük oldu yada hiçvbi zararıcolmaz adette olmazdınz düşükte olmazdı anladığım kadarıyla

Yani ben oyle biliyorm hamilysen dusuk olr adet olunmaz bence

Doktor sitesi var bütün her yerden doktorlar var ordada sordum hamileysen hiç bi ilaç adet getirmez hamilelik varsa adet olunmaz dedi

Bide nette baktım tarlusal için içen kişi hamile değilse rahime baskı yapar ilaç bittikten sonra adet başlar yazıyo bi yerdede eskiden kadunlar hamile olduğunu anlamak için tarlusal içermiş adet olmazsa hamile oldyuklarını anlarmış diye yazıyodu

Anladım adet görülmez yani

merhabalar ben adet olmadığım için doktora gittim ve bana tarlusal verdi sonra ben yine hastalanmadım ve doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. ilaç içtiğim için korktum ama doktor hamileliğin başı olduğu için problem yok dedi. yani hamile isen tarlusal bebeğin tutunmasına da yardımcı olan bir ilaçmış. şu an her şey yolunda bigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…