Yok sormadm benm basmdan gecti boyle bisy soyledm sana ama dusk olsa kanama en az 6 gun surerdi parcalr duserdi dusk sancisi adet sancisndn daha sidetli
Anladım yani adet söktürücü işe yarıcak olsa sizde adet görürdünüz ama hamielvolduğunuz için düşük oldu yada hiçvbi zararıcolmaz adette olmazdınz düşükte olmazdı anladığım kadarıyla
Anladım yani adet söktürücü işe yarıcak olsa sizde adet görürdünüz ama hamielvolduğunuz için düşük oldu yada hiçvbi zararıcolmaz adette olmazdınz düşükte olmazdı anladığım kadarıyla
Bide nette baktım tarlusal için içen kişi hamile değilse rahime baskı yapar ilaç bittikten sonra adet başlar yazıyo bi yerdede eskiden kadunlar hamile olduğunu anlamak için tarlusal içermiş adet olmazsa hamile oldyuklarını anlarmış diye yazıyodu
merhabalar ben adet olmadığım için doktora gittim ve bana tarlusal verdi sonra ben yine hastalanmadım ve doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. ilaç içtiğim için korktum ama doktor hamileliğin başı olduğu için problem yok dedi. yani hamile isen tarlusal bebeğin tutunmasına da yardımcı olan bir ilaçmış. şu an her şey yolunda bigine