- 26 Temmuz 2016
- 11
- 2
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstersen bir daha tahlil yaptır eğer yine yoksa doktora tekrar görün belki stres belki kist belkide başka bir faktör adet olmanı etkiliyor olabilirYa bana acil yardim edin ben haziranin 10 da en son adet gordum bu ay gecikince kan testti yapdirdim herzaman 0.5 cikardi bu ay 0.100 cikdi doktor degilsin dedi tarlusal verdi icdim 7. Gunumdeyim peceteye bi geliyo bihun gelmiyo acaba hamileyimde doktor gormedimi yardim lutfen
Hatta doktor klomen verdi adetin 5.gun baslican dedi bugunde olmazsam yarin test yapdiriyim cok isdiyom ya hayirlisi arrik cok tesekkur ederimİstersen bir daha tahlil yaptır eğer yine yoksa doktora tekrar görün belki stres belki kist belkide başka bir faktör adet olmanı etkiliyor olabilir
Çok istediğin içinde gecikmiş olabilir çünkü ben kendimden biliyorum tam 20 gün geciktirmiştim adetimi çok istiyordum Bebeğim olmasını.. Ama inan çok isteyince olmuyor.. Önce kafana rahatlatman lazım bana çok derlerdi unutman lazım diye gerçekten kendi kendimi psikolojik olarak iyileştirdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım :) tabi herşeyin bi zamanı var Allah ne Zaman isterse o zaman oluyor bunuda unutmamak lazımHatta doktor klomen verdi adetin 5.gun baslican dedi bugunde olmazsam yarin test yapdiriyim cok isdiyom ya hayirlisi arrik cok tesekkur ederim
Banada dr test yapti 0.150 cikti degilsin dedi ilaci verdi 1 gun sonra ilaci aldim ama kullanmadim kasik agrim oldu o gun emin olamadim ki hamileymisimde kana gecmemis bhcg henuz 2 hafta sonra 1800 cikti bhcgYa bana acil yardim edin ben haziranin 10 da en son adet gordum bu ay gecikince kan testti yapdirdim herzaman 0.5 cikardi bu ay 0.100 cikdi doktor degilsin dedi tarlusal verdi icdim 7. Gunumdeyim peceteye bi geliyo bihun gelmiyo acaba hamileyimde doktor gormedimi yardim lutfen
Dogru soluyorsun takmamak lazimda bnde insallah becercem Cok sagolÇok istediğin içinde gecikmiş olabilir çünkü ben kendimden biliyorum tam 20 gün geciktirmiştim adetimi çok istiyordum Bebeğim olmasını.. Ama inan çok isteyince olmuyor.. Önce kafana rahatlatman lazım bana çok derlerdi unutman lazım diye gerçekten kendi kendimi psikolojik olarak iyileştirdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım :) tabi herşeyin bi zamanı var Allah ne Zaman isterse o zaman oluyor bunuda unutmamak lazım
Isde bwnds icmicekdim ama her seferinde umutlanip bos cikinca buda bos dur diye icdim eger varsa insallah bisi olmamisdir yoksada aderim gelsin artik klomene basliyip allahim banada versin ☺ sende insallaj sag saglim buyutursun cnmBanada dr test yapti 0.150 cikti degilsin dedi ilaci verdi 1 gun sonra ilaci aldim ama kullanmadim kasik agrim oldu o gun emin olamadim ki hamileymisimde kana gecmemis bhcg henuz 2 hafta sonra 1800 cikti bhcg
Evet o saçma heyecanı bende hissettim sanki düşsün diye bi paniklerde.. Bizim bi taraflarımız çıktı olsun diyeKonuyu açan hatun düşük yapmak icin kullanmak istiyo sanirim bu ilaci bebegimi kaybederim endisesinden degil....![]()
Amin canim insallah rabbim gonlune gore versin olur korkma normalde 0.100 negatiftir ama başima geldi sonuçta ihtimal olabiliyomuş demekki.tup bebekten sonra kendiliginden hamile kalanlar bile var topikte hersey mumkun umut her zaman var olsunda zaten isteyen herkese versin rabbim.Isde bwnds icmicekdim ama her seferinde umutlanip bos cikinca buda bos dur diye icdim eger varsa insallah bisi olmamisdir yoksada aderim gelsin artik klomene basliyip allahim banada versin ☺ sende insallaj sag saglim buyutursun cnm
Insallah cnm ya cok sagol cavapin icin hayirlisi artik yaAmin canim insallah rabbim gonlune gore versin olur korkma normalde 0.100 negatiftir ama başima geldi sonuçta ihtimal olabiliyomuş demekki.tup bebekten sonra kendiliginden hamile kalanlar bile var topikte hersey mumkun umut her zaman var olsunda zaten isteyen herkese versin rabbim.
Allah akil fikir versinEvet o saçma heyecanı bende hissettim sanki düşsün diye bi paniklerde.. Bizim bi taraflarımız çıktı olsun diye![]()