canım öncelikle hayırlı sabahlar mucizen hayırlı olsun bu ne yazıkki hepimizin bir sorunu canım ilk gebeliğim ve bu ilk öğrendiğimden beri deli gibi korkuyorum nerdeyse doğurucam ama hala kalbi durdu mu en ufak bir ağrıda bişey mi oldu diye aklım gidiyor içimizde büyüyen mucizeye ne elimiz uzanabiliyor ne gözümüz görüyor Allah a sığınmaktan başka çaremiz var mı canım sana tavsiyem sadece dua edip gönlünü ferah tutman bol bol rahman suresi dinle bebeğinle beraber öyle rahatlatıyor ki anlatamam asla kötüyü düşünme ben ilk 3 ay çoh tehlikeli diye korka korka kanamayı başıma getirdim inan düşündükçe vesvese verdikçe başına geliyor insanın kendi ağımızla çağırıyoruz kötü şeyleri sende gönlünü ferah tut inş. hiçbirşey olmaz bebişine kendine dikkat edersen ruhunu ve mideni güzel şeylerle doldurursan bebişinde seninle mutlu olur :)))) kötü şeyleri def et ve hamileliğinin tadını çıkar bebişin için yapacağın hazırlıkları onunla geçireceğin zamanların hayalini kur inş. Rabbim gönlüne göre verir canımmm