Hamilelikte tedirginlik ve rüya görme

NuRDAn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
615
48
73
33
Merhaba arkadaşlar;

8+5 günlük hamileyim..bundan önce düşük yaptım.Ama bu gebeliğimde herşey çok normal.6+2 de bebeğimin kalp atışlarını duydum.
Ama sorun şu ki; çok korkuyorum bebeğime yine birşey olacak diye.4. haftasından itibaren her hafta doktora gittim.Artık kayınvalidem kızıyor fazla ultrason zararlı diye ama ne yapayım?ya kalbi durmuşsa ya birşey olmuşsa diye korkuyorum her an.doktor artık dediki 12. haftada gel o bile benden bıktı.her gece rüyamda kanamam olduğunu,düşük yaptığımı görüyorum.ama aralıksız her gece...uykularım bile rahatsız.saat başı uyanıp kontrol ediyorum kanamam varmı diye..ne olur bu durumu yaşayanlar bana bir çözüm sunsun.ne kıymetliymiş anneye bebeği şimdi anlıyorum:17:

canım öncelikle hayırlı sabahlar mucizen hayırlı olsun bu ne yazıkki hepimizin bir sorunu canım ilk gebeliğim ve bu ilk öğrendiğimden beri deli gibi korkuyorum nerdeyse doğurucam ama hala kalbi durdu mu en ufak bir ağrıda bişey mi oldu diye aklım gidiyor içimizde büyüyen mucizeye ne elimiz uzanabiliyor ne gözümüz görüyor Allah a sığınmaktan başka çaremiz var mı canım sana tavsiyem sadece dua edip gönlünü ferah tutman bol bol rahman suresi dinle bebeğinle beraber öyle rahatlatıyor ki anlatamam asla kötüyü düşünme ben ilk 3 ay çoh tehlikeli diye korka korka kanamayı başıma getirdim inan düşündükçe vesvese verdikçe başına geliyor insanın kendi ağımızla çağırıyoruz kötü şeyleri sende gönlünü ferah tut inş. hiçbirşey olmaz bebişine kendine dikkat edersen ruhunu ve mideni güzel şeylerle doldurursan bebişinde seninle mutlu olur :)))) kötü şeyleri def et ve hamileliğinin tadını çıkar bebişin için yapacağın hazırlıkları onunla geçireceğin zamanların hayalini kur inş. Rabbim gönlüne göre verir canımmm

çok teşekkür ederim inşallah bende senin gibi 30. haftalarıma yaklaşabilirim :(
rahman suresini bilmiyordum çok faydalı oldu,hemen dinleyeceğim tekrar teşekkür ederim :)

Canım ben düşük yaşamadım ama görümcem arka arkaya 2 bebeğini kaybetti sanırım onun etkisine kaldım ikinci gebeliğim bir kızım var 9 yaşında ama hamileliim süresince içimde gizli bir yerlerde hep korku vardı ya bebeğime bişey olursa ilk zamanlar hep kontrol ederdim kanama oldumu diye ondan en sonunda arkadaşın dediği gibi 3 aylıkken lekelenme oldu çok şükür bişey çıkmadı geçti gitti kötüyü çağırmamak lazım bol dua ve kuran allaha sığınmamız lazım.Ama o korkuları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz endişenlenme.Allah bebeklerimi ve yavrularımızı korusun bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X