Hamilelikte tek ayak şişkinliği

mehtap61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
86
0
36
Trabzon
Kızlar merhaba.Düngeceden beri biraz canım sıkkın.Dünakşam eşimle dışardaydık,gece eve gelince bide ne görüyim.Ayaklarım şişmiş.Ama bir ayağım diğer ayağıma oranla çok daha fazla.Öyle büyük bir şişlik değil ama bariz birbirinden farklı.İkiside aynı olsa yine bi nebze hamileliğe bağlayabilirdim ama sağın sola oranla daha fazla şişik olması beni korkuttu.Benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.Yada benzer bir durumda.Bu durumda derhal doktoru aramam gerekiyor sanırım.Bu arada 29.haftadayım.Ayak şişmeleri için erken değilmi sizcede..:26:

yok canım benim de o haftalarda ayaklarım şişiyordu hala da şişiyor.ama idrarda albüminin yüksek olmaması lazım bide tansiyonun yüksek olmaması.onlar normalse biraz tuzu azalt tavsiyem ayaklarını yüksekde tut

canım benım benımde senın haftanda ılk defa sısmıstı ayaklarım o gun cok fazla yorulmustum aksam ayaklarım ılk defa sısmıstı dr gittim korkmana gerek yok tuzlu ve tursu yeme ayaklarını yukarı kaldır bugun kendını cok yormussun demıstı suan ara sıra yıne oluyo ama yedıklerıne dıkkat edıyorum uzatınca yukarıya gecıo birde 2 gündür sağ elimde şişme başladı hafıften ama normal die takmıyorum fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…