Merhaba herkese bi derdim var benim ben suan 20 haftalik hamileyim ve benim esim agustos sonunda turkiye ailesinin yanina gondermek istiyor kafami toparlamam icin ve kurbanida orda gecirmem icin. Ve benim kendi ailem buna cok karsi cikiyor hic biyere tek basina gidemezsin gideceksen esinle gidiceksin diye bagiriyorlar sürekli. Esimin ilk senesi yurt disinda anlicaginiz gecen yil eylulde geldi o da gidemedi daha calisiyor cunki izin alirsa 2 hafta izin alicak beraber gidicez o gittikten 2 hafta daha kalicagim türkiyede. Bayram günü zaten zehir oldu bana ben turkiyede hic bayrami gecirmemis bi insanim hep aileme kiziyorum zamaninda hic bizi bayrami turkiyede yasatmadiniz diye... babaminda bana anca laf sokmasi deli ediyor biz senelerdir gidemedik ki onun sebebi belli neden gidemedigi... cok skntili donemlerden gectim psikolojik tedavi goruyorum ki doktorlarda gitmen iyi olcak diyor. Bekarkende huzurum yoktu evlendim hala da huzur yok karisiyolar esimi cileden cikariyolar diyor kocan gonderdikten sonra kimsenin laf solemeye hakki yok diyor. Annemde diyor esine kizicam cakacam ona diyor esme bile solemedim bu lafi... her gün aglatiyorlar beni. Bi nebzede bana icimj rahatlatacak seyler soleyin