evet o an kim gelirse o giriyor.
benim gittigim devlette her gun 11 ile 15 saatlerinde gebelere dogumhane gezisi oluyormus..sanci odalari, dogumhane, dogum sonrasi servis falan. siz de danisin, varsa bir gezersiniz - fikriniz netlesir.
ben de esim surecime dahil olsun , refakatcim esim olsun istiyorum ama devlette babanin el gibi 15 dk gorebildigi oluyormus. bu bana cok sacma geldi. ben bu cocugu eşeysiz ureyerek yapmadim ki niye babasi ben sanci cekerken yanimda olmasin - kursta ogrendigi masaji yapmasin, beni rahatlatmasin... o yuzden esimi dislamayacak bir devlet ariyorum. bulamazsam ben de malesef ozel dusunecegim. ama ozelleri de sevmiyorum cunku istisnasiz ablamdan kuzenime, teyzeme, bunca dostuma her tanidigim ozelde son dk doktor birseylerin riskinden bahsedip korkuttu diye planli sezaryene döndüler. bazi ozel hastanelerin sezaryen oranin%80i aşmış. bu yuzden - ve odeyebilecegim ortahalli hastanelerin yenidogan yogun bakimlarin yeterli olmadigi icin istemiyorum. umarim bir yolunu bulabilirim.
aslinda oyle dusunme cunku baktiklari seyler belli
kalbi atiyor mu - kac kere atiyor - beyninin odaciklari var mi- boyu kac - kese kac- kanama alani var mi, atar damar durumu vs vs (enabizda radyoloji raporunda yazar)
adam bunlari goruyor, normal diye kaydediyor. demek ki hersey normal.
baska doktor gitse sanki ne gorecek ki? bir anormallik olsa senin doktorun da zaten farkederdi, onlara bakiyor cunku.
hic kötüye yorma.
yine de icin rahat edecekse bir kere de bir uni hastanesinden adi duyulmus bir doktor yakalamaya calis (hos hep asistan oluyor genelde doktoru gormek de mesele ama neyse)