hamilelikte tekne turu

gulu_gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
292
326
53
Merhaba arkadaşlar. 7.5 haftalık hamileyim yeni yani. doktor denize girebileceğimi söylemişti, tekne turunu sormayı unuttum, günü birlik tekne turuna gitmemin bir sakıncısı olur mu acaba? içinizde deneyimleyen oldu mu acaba? eşim pazar hariç her gün çalışıyor ben sürekli evdeyim bulunduğumuz yer aşırı sıcak. virüsün başından beri aylardır evdeydim ama artık dayanamıyorum hamileliğin de etkisi vardır psikolojik olarak evde yalnızken daha bir tuhaf oldum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. 7.5 haftalık hamileyim yeni yani. doktor denize girebileceğimi söylemişti, tekne turunu sormayı unuttum, günü birlik tekne turuna gitmemin bir sakıncısı olur mu acaba? içinizde deneyimleyen oldu mu acaba? eşim pazar hariç her gün çalışıyor ben sürekli evdeyim bulunduğumuz yer aşırı sıcak. virüsün başından beri aylardır evdeydim ama artık dayanamıyorum hamileliğin de etkisi vardır psikolojik olarak evde yalnızken daha bir tuhaf oldum. Teşekkür ederim.
Arkadaşım geçen ay gebe olduğunu öğrendi. İşin rastlantısı kıştan tatil paketi almışlardı tatile gidecekleri zamana gebeliğİn denk düşmesi. 6 haftalık gebeyken tatile yine de gitti. Tekneye de bindiğini söyledi. Hatta beni aradı o gün bişey olur mu düşünemedim binince de pişman oldum diye. Tatilden döndüğünde kontrole gittiğinde gebeliğini sonlandırdılar. Sebebi bununla alakalı mı bilemiyorum ama bence ilk haftalarda riske girilmemeli

Arkadaşım geçen ay gebe olduğunu öğrendi. İşin rastlantısı kıştan tatil paketi almışlardı tatile gidecekleri zamana gebeliğİn denk düşmesi. 6 haftalık gebeyken tatile yine de gitti. Tekneye de bindiğini söyledi. Hatta beni aradı o gün bişey olur mu düşünemedim binince de pişman oldum diye. Tatilden döndüğünde kontrole gittiğinde gebeliğini sonlandırdılar. Sebebi bununla alakalı mı bilemiyorum ama bence ilk haftalarda riske girilmemeli
bunu yazmanız çok iyi oldu teşekkür ederim ben de gitmeyeyim sadece kısa süreli denize girsem pek yüzmesem daha iyi olacak sanırım.

bunu yazmanız çok iyi oldu teşekkür ederim ben de gitmeyeyim sadece kısa süreli denize girsem pek yüzmesem daha iyi olacak sanırım.
Önlemlerinizi almanız daha iyi olur bence de. Çünkü allah korusun bişey olsa keşke şunu şunu yapmasaydım demek var, bir de elimden geleni yaptım allahın taktiriymiş demek var. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin.

Back
X