ben hep cok killiydim lazerle rahat ettim yani bu cikanlari insallah lazer uyutmamistirda onlar geri fiskirmiyordur geri dokulurlerkızlar hiç telaş etmeyin
gebelikte hormonlar dans ediyor resmen
ben normalde bekarken bacaklarımı bile iki üç ayda bir alan biriydim
hamile kaldım o nee
ama şimdi eski halime döndüm
ben hep cok killiydim lazerle rahat ettim yani bu cikanlari insallah lazer uyutmamistirda onlar geri fiskirmiyordur geri dokulurler
icim rahatladi tesekkur ederim :) inanin hic olmayan sakallarim bile oldu artik gına geldi hergun almaktan bigun traş edicem kopuge bulayipsonradan çıkanlar dökülüyor canım
kızlar hiç telaş etmeyin
gebelikte hormonlar dans ediyor resmen
ben normalde bekarken bacaklarımı bile iki üç ayda bir alan biriydim
hamile kaldım o nee
ama şimdi eski halime döndüm
icim rahatladi tesekkur ederim :) inanin hic olmayan sakallarim bile oldu artik gına geldi hergun almaktan bigun traş edicem kopuge bulayip
icim rahatladi tesekkur ederim :) inanin hic olmayan sakallarim bile oldu artik gına geldi hergun almaktan bigun traş edicem kopuge bulayip
ayni benimde biyiklarim cikmiyo ama sakallarin maasallahi var uzatsam haci olurum yani o dereceAynen aynen tek düzelme bıyıklarda var. Normalde 3 günde çıkan tüyler şimdi yok oldu. Herşey tersine döndü bende
Merhaba hanımlar
3 aylık hamileyim ve bekarken lazer epilasyon yaptırdım tek tük cansız tüylerim vardı. Yılda 2 kez gidip onlardan da kurtuluyordum. Hormonların değişmesiyle bacak, özellikle diz kapakları, koltukları genital bölge tekrar tüylenmeye başladı. Bir yerde doğumdan sonra döküleceği yazıyordu. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi canımı sıkmaya başladı çünkü bu durum.
Merhaba hanımlar
3 aylık hamileyim ve bekarken lazer epilasyon yaptırdım tek tük cansız tüylerim vardı. Yılda 2 kez gidip onlardan da kurtuluyordum. Hormonların değişmesiyle bacak, özellikle diz kapakları, koltukları genital bölge tekrar tüylenmeye başladı. Bir yerde doğumdan sonra döküleceği yazıyordu. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi canımı sıkmaya başladı çünkü bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?