Hamilelikte toplam kaç kg aldınız kızlar ?

PinkMermaid

🧜🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.766
6.311
158
Kaç kg ile hamile kaldınız kızlar ve hamileliğinizin ilk 5 ayında kaç kg aldınız ve 9 ayı kaç kg ile tamamladınız ? Merak ediyorum.

ben her aya 1 kilo aldım canım son 2 ay kaldı... doktorların tavsiye etttiği kilo aralığı 9-12

Valla ben dr yüzünden her ay balik yagi multivitaminler derken asiri derecede kilo aliyorum. Dr a en azindan balikyagini birakayim dedim biraktirmiyo bu gidisle 20 kiloyla doguma giricem

Ben 62 ile hamile kaldım 6. ayıma kadar 71-72 civarı oldum. Gebelik şekerim olduğunu öğrendim ve diyete başladım 70 kiloya düştüm yani 2 kilo verdim. Bayramda diyeti bozdum Dışarda orda burda yemekten. Baktım 73 olmuşum şimdi diyete tekrar başladım 1 hafta oldu ve 71 im ve 32 haftalık hamilelyim şu an ve bebek 2 buçuk kilo olmuş gelişimi önde gidyormuş. diyete devam edersem sanırım 70 ile sabit kalıp doğuma 70 ile gircem inşallah. Doğumdan çıkınca da bi 5 kilo gitse 65 ile çıkarım inşalllah doğumdan.. Boyum 165 bu arada

Bende 64 kiloyla hamile kaldim 8 aylik hamileyim sadece 4 kilo aldim. Doktorum cok az kilo aldigim icin diyetisyene gönderdi. Belki doguma kadar 4 kilo daha alirim insallah

Bende 18+5 im 56kg ile başladım. Şu an 58 im. Boyum 1.68 cm bu arada. Bu ikinci bebeğim. İlkinde şeker çıkmıştı ilk 6 ay 6 kg alıp son üç ay 12 kg alıp şişmiştim resmen. Umarım bu sefer çıkmaz

64 kilo ile hamile kaldım boyum 1.60 suan 69 um Son aylarda cok alınıyor diyorlar ve demir hapı cidden iştah açıyor umarım fazla kilo almam

Ben de 63 ile hamile kaldım, şu an 5. ayımdayım yani 20.haftaya girmek üzereyim 67 kiloyum,bakalım ne olcak..umarım çok kilo almayız kızlar yaaa..bebeklerimiz de sağlıklı doğar inşallaaah

bebeğinin kilosu kaç şu an canım ?

55 ile hamile kaldim ilk 5 ay sadece 3 kilo aldim. 5. Aydan sonra hizli bir sekildr kilo almaya devam ettim su an 64 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldim.

4.ayımda gittim doktora ve 3 kilo almışım 1 ayda hatta ölçümümü yapan hemşire bayramda bütün etleri sen yedin galiba dedi toplamda 4 ayda 3 buçuk kilo aldım yani

4,5 ay bitti çok şükür şuana kadar 3 kilo aldım. Bakalım diğer yarısında ne kadar alıcam

63 ile hamile kaldım. ilk 5 ay almadım kilo. 6. aya girdim maşallah geldi kilolar 3/4 kilo birden aldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…