Dün TSH testi yaptırdım ve 5.85 çıktı ve şuan gebeyim ilaç tedavisine başladım fakat çok korkuyorum hocam bebeğe etkileri oldukça fazla TSH hormonu çok mu yüksek acaba...
Deryamrt bu başlığı açalı biraz zaman geçmiş benim de tsh 4.37 çıktı çok üzüldüm ağladım ilacın zararı olur mu diyede telaşlıyım ne yaptın sen düştü mü tsh ilaç tedavisi ne durumda bebek nasıl bana anlatır mısın
Miniskotatlis aslında benim TSH degerlerimin yüksek olması genetik ama ilacinizi düzenli kullandığınız takdirde hiçbir sorun yaratmiyor bebekte benim TSH değerim neredeyse sizin TSH degerinizin iki katıydı diyebilirim sinir değer 5,80 diye biliyorum ayrıca ilk üç aydan sonra bebek kendi tshini üretmeye başlıyor benim kızım gayet sağlıklı unutmayın moralinizi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar iyi bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle hoşçakalın
Deryamrt çok teşekkür ederim içime su serptiniz doktorlar problemi şak diye insanın suratına söylüyor ama ne bir açıklama ne bir rahatlatma yapmıyor bebeğinize Allah sağlıklı ömürler versin inşallah