Hamilelikte tsh

Mervegul01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
178
77
28
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler bu gün kesemi gördüm çok şükür troid tahlili felan herşey yaptırdım ama tsh 2.62 felan ve doktor normal dedi ilk 3 ay 2.5 altında olması gerekmiyor mu bir problem olur mu bilgisi olan cevap verebilir mi

Benim de 3 kusur cikmisti. Doktorum dahiliyeye yonlendirdi. Cok dusuk doz bir ilac kullandim hemen dustu. Aslinda cok onemli bir sey degil dedi doktor ama biz doktorlar her sey mukemmel olsun istiyoruz dedi. Bence bir dahiliyeciye görünebilirsiniz.

levotiron verdi 25mg yarısı içmemi söyledi bir süre kullanıcam 3 haftada 1 troid değerlerime baktırıcam

levotiron verdi 25mg yarısı içmemi söyledi bir süre kullanıcam 3 haftada 1 troid değerlerime baktırıcam
Bende euthyrox 25in yarısini kullandim 20 gunde bir tahlil verdim. Ilk tahlilde 0.8e dusunce artik sadece hafta sonlari 12.5 mg iciyorum. Simdi 1 ile 2 arasinda cikiyor.

Bende euthyrox 25in yarısini kullandim 20 gunde bir tahlil verdim. Ilk tahlilde 0.8e dusunce artik sadece hafta sonlari 12.5 mg iciyorum. Simdi 1 ile 2 arasinda cikiyor.
Çok güzel benim bir boş gebeliğim oldu kese gördükten sonraki tahlilimde tsh 5 lerde çıkmıştı ve bebeği göremeden düşük yaptım 8.ci haftamda pataloji temiz çıktı ve doktorlarım tiroide bağladı tiroid olabilir dediler şimdi o yüzden üstüne düşüyorum bakalım ilerleyen zamanlarda görücez :)

Insallah sonuna kadar saglikli bir sekilde devam eder bu sefer. ❣

Kızlar ben daha çok yeni hamileyim 4+3 kasık ağrısı çekmem normal mi yani dün biraz fazlaydı her zaman olmuyor ama ara ara giriyor. Hamilelik boyunca olur mu bu ağrı

Kızlar ben daha çok yeni hamileyim 4+3 kasık ağrısı çekmem normal mi yani dün biraz fazlaydı her zaman olmuyor ama ara ara giriyor. Hamilelik boyunca olur mu bu ağrı
4.aya girdim hala cok agriyor. Rahim büyümeye devam ettikce de ağrıyacak merak etmeyin normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…