- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk haftalarda bende vardı canım..hatta bunu bende daha önce hiç duymadığım için çok ilginç gelmişti..balgam yutuyodum malesef biraz iğrenç oldu ama..çok rahatsız oluyodum..
sonraları geçti ama rahatsızda çok oldum anlicağın..anlıyorum seni..
bunun hamilelikten olduğunu çok sonraları anladım internette okumuştum ve aa bendede demekki bu yüzden oldu dedim..
valla bende sadece bende yasanan anormal bır durum sanıyordum meğer yasayanlar varmıs.
Bende normalden fazla bır tukuruk salgılıyorum ve kendı tukurugum mıgdemı bulandırıyo duymayanlaa gercekten tuhaf gelebılır ama gercekten boyle bır durum soz konusu.
Anladım.ben çok kötü durumdayım şu an. gebeliğin 18. haftasındayım ve ne zaman geçeceğini bilmiyorum. Sabaktan akşama kadar elimde selpaklarla dolaşıyorum. Balgam şeklinde olmuyor benimki. sürekli tükürük salgılıyorum. Sizinki kaçıncı haftada geçti. Genelde 5. ayda geçtiğini söylüyor herkez ancak bilmiyorum tam olarak. yardımcı olabilir misinç..teşekkür ederim.
Malesef bir anda gecmedi. azalarak gecti. Yine de midem bir seye bulanirsa agzimin ici birden doluyor yine. Azicik sabir, emin ol gececek.
Slm, ben de su anda 20. Haftadayim ve hala gecmedi, delirecegim, sizinki ne zamaN gecmisti?Selam ,
Ben 20. haftadayım, hala geçmedi , ne yapacağım?
Yok benimki ilk gebelikte yoktu erkekti. Bu kız. Bunda var. Sakız salgıyı çoğaltsa da yutmanıza yardımcı. Ve zaten yutmamız gerekmiş.Şunu merak ediyorum acaba bu durumun bebeğin cinsiyetiyle bir alakası var mı? Kızıma hamileyken böyle birşey yoktu şuan erkek bebek büyük ihtimalle. Söylediklerinizin çoğunu denedim sakız hariç çünkü sakızın sanki daha fazla artıracağı yönünde bir ön yargım oluşmuş. Tek duam bir sabah uyansam ve baksam ki ağzımda hiç tukruk yok.rahat konuşabiliyorum bardağı atmışım elimden