Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben 15 hafta 4 gunluk hamileyim ve bende hafiften tuylenme var ve ben cok rahatsizim ozelikle gobek bolgemden agdayla almis olsam herhangi bir sorun olur mu? beni bilgilendirirseniz sevinrim
Merhaba, ben 33. haftadayım. başlarda ben de aynı şeyi yaşadım. ama zamanla azaldı. ağda vs. kesinlikle tavsiye etmem. hormonlara bağlı olarak oluyor tüylenme, gayet normal birşey. zamanla geçiyor bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi halloluyor...
mrb benim ikinci bebeğim şuanda 5 aylık hamileyim ilk gebeliğimde de bunda da hep ağda yaptım heryerime göbeğimde dahil kuaföre gidiyorum ve çok rahat ben 8 aylık hamileydim ağda yaptırmıştım 3 gün sonra erken doğumla gece yarısı hastaneye gittik ve 1 hafta hastanede yattım sonra doğum yapmıştım tertemizdim çok rahattım ben tavsiye ederim ama sen yapma zaten yapamazsın