Hamılelıkte ucaga bınenler

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
886
255
103
Kızlar merhaba suan gazıantepe geldik bazı sebeplerden oturu ve normalde Ankara'da doktorum ve dogumu orda yapmayı düşünüyorum cunku hazırlığım orda ama ucaga almadılar benı 34 haftalıgım diye rapor ıstıyorlar devlet hastanesınde randevu bulamadım özele mı gitmem lazım rapor almak ıcın Boyle ucaga bınmek ıcın rapor alanlar varmı

Yanlış bilmiyorsam 28. haftadan sonra riske girdiği için uçak seyahati için rapor istediklerini duymuştum. Kadın dogum uzmanı sıze uçağa binebilir raporu yazması lazım.

Türk havayolları dahil olmak üzere doktor raporu istiyor. Basınçtan dolayı erken doğum riski var ki hava limanında çalışırken görürdüm. Uçakta suyu gelmiş hostesler müdahale edip zar zor ambulansa yetiştirilenler tabi bınlar uluslararası yolculardı yakın mesafe de basınç riski nasıldır bilmiyorum ama havayolları bu riski almaz. Bi dava açmanız sonucunda milyarlar ödemek zorunda kalabilirler o yüzden sizden rapor istiyorlar. Devlet ya da özel fark etmez muayene sonrasında uçağa binebilir raporu yeterli olur. Özel hastaneden daha kolay alabilirsin en azından doktora derdini anlatabilecek vaktin var devlette o vakti bulamaya bilirsin. Rabbim yardımcın olsun

Cok teşekkürler Allah razı olsun daha rapor alamadık ama bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…