- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir alttan bakilmiyoSelam kizlar aranizda hamile iken ucak izni alan varmi?
muayne ile veriliyormus bu rapor muaynede alttan bakiliyormu?
bunu ogrenmem lazim cunku tatile cikacagim icin cumartesi saat 1 gibi kuafor randevum anlarsiniz ya
yarin aksam nobetciymis doktorum ona gidicez de ?
Hayir alttan bakilmiyo
Ben 25.haftada bindim ucaga o zaman benim bindigi firma rapor istemiyodu o haftalarda.
Doktoruma sordugumda tabiiki binebilirsin hic bi sikinti yok dedi. 35ten sonra sikintiolabilir su an rahat ol.
Selam kizlar aranizda hamile iken ucak izni alan varmi?
muayne ile veriliyormus bu rapor muaynede alttan bakiliyormu?
bunu ogrenmem lazim cunku tatile cikacagim icin cumartesi saat 1 gibi kuafor randevum anlarsiniz ya
yarin aksam nobetciymis doktorum ona gidicez de ?
Uçak izni ne demekki? Uçabilir raporu demek istediniz sanırırm. Bazı havayolları istiyoru bunu. Doktorunuzdan sadece uçabilir yazılı bir kağıt almanız gerekiyor.
Uçak izni ne demekki? Uçabilir raporu demek istediniz sanırırm. Bazı havayolları istiyoru bunu. Doktorunuzdan sadece uçabilir yazılı bir kağıt almanız gerekiyor.
ayrica icimde kalmadan soyliyim insanlari duzeltmeyi asiri seviyorsunuz dikkat edinde bir gun sizde yanlis kelime felan kullanmayin mazallah sonra nokta atisi yaparlar vallah
Ben de yanlış kelime yazdığım zaman beni de düzelten oluyo. Başkalarının beni düzeltmesi ayıp bir şey değil ki. Merak etmeyin. İçinizde kalmasın.:)) Ayrıca ben gerçekten uçak izninin ne demek olduğunu sormuştum
bir an ogle tabir etmisim hamilelikte ucak izni diye siz dediginiz an fark ettm demekki aceleyle actigim icin konuyu ogle yazmisim.
pekala bayan cokbilmis bundan sonra size boyle hitap edicem duzeltebilirsiniz herkez kendini bu forumda amma zeki saniyor ha
forum icten ice bayatlamaya basladi...