Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limon posasi iyi geliyo canim.ucuk bagisiklik sistemi ole alakalo bol c vitamini ye ic.azicik kes limonu posasiyle birlikte yapistr.kurutuyo biraz da yakiyo ama geciriyo.ilac bilmiyrm maalesef.gecmis olsunHamileyim ve dudağımda kocaman uçuk çıktı silikon yaptırmış gibi oldu ve çok acıyor. Acaba nasıl gecer? Uçuk kremi kullansam bebeğe bir zararı olurmu ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çok Saol Tsk ederim hemen yapacağım dediğini :) inşallah geçerlimon posasi iyi geliyo canim.ucuk bagisiklik sistemi ole alakalo bol c vitamini ye ic.azicik kes limonu posasiyle birlikte yapistr.kurutuyo biraz da yakiyo ama geciriyo.ilac bilmiyrm maalesef.gecmis olsun
inşallah iyi gelir canim.tekrar ederse daha çıkacağını hisetygn gibi yapistr daha etkili oluyo yayilmadn kuruyoÇok Saol Tsk ederim hemen yapacağım dediğini :) inşallah geçer
Benimde çok nadir olurdu ama sabah minicik olan şey şimdi kocaman oldu. Ilkkez bu derece dağıldı büyüdü. Çok Tsk ederimMelisa yağı ya da çay ağacı yağı kullaniyorum bende Canim. Yalniz melisa yağı ni sadece ucugun ustune sür o biraz yakarak küçültüyor çünkü. Cay agaci yagi herzaman surulebilir. Ben acillik oluyordum çıktığında.
Rica ederim geçmiş olsun bilirim o derdi benim de eskiden çok sık çıkardı. Ördek dudak gezerdim ortalikta. Bağışıklık sistemi zayif düştüğünde oluyor genelde beslenmenize de dikkat edin. Tekrar gecmis olsun saglikla..Benimde çok nadir olurdu ama sabah minicik olan şey şimdi kocaman oldu. Ilkkez bu derece dağıldı büyüdü. Çok Tsk ederim
Çok Tsk ederim :))Rica ederim geçmiş olsun bilirim o derdi benim de eskiden çok sık çıkardı. Ördek dudak gezerdim ortalikta. Bağışıklık sistemi zayif düştüğünde oluyor genelde beslenmenize de dikkat edin. Tekrar gecmis olsun saglikla..
Uçuk kremlerinin hepsini kullanabilirmiyiz acaba bendede terramycin diye bi krem var o hemen geçiriyordu ama şimdi kullanıp kullanmama arasında kaldım bu arada sizede geçmiş olsunBenim vücudumda herpes denen uçuk virüsü var bagışıklık sistemim çöktügü anda yüzümde uçuk çıkıyo ve tüm dagılıyo 1 yıl tedavi gördüm dermotoloji bölümünde bebiş olunca malum soguk havakar nedeniyle grip oldum ve uçuk çıktı burnumun iki kenarında dagılmaya başlayınca doktoruma gittim aklovir uçuk kremi verdi hemen söndürdü ilk baslarda kasinti oluyo ama cabuk toparliyo tavsiye ederim
Yarın ilk isim doktoru arayıp sormak olacak ama zaman ilerledikçe sanki dahada büyüyor gibime geliyorUçuğun sebebi daha önce yazdığım l-lysine enziminin eksikliği ve bağışıklık sisteminin düşmesi.. Size de tavsiye ederim bi deneyin eczaneden alıp o enzimi. Ben 2 haftada bir uçuk çıkarırdım her kış onu aldığımdan beri çok çok nadir oluyor. Doktorlar ilaç kullandırmayı tavsiye ediyor hep bunu bana bir eczacı tavsiye etmişti. Resmen mucize gibi kesildi uçuklar :)
Anladım yarına kaldı artık eşim gece çalışıyorCanim onu sakin kullanma ben kullaniyodum gebelikten önce diktor kizdi uçuga her krem kullanilmaz diye birde benim cikinca göz kapaklarima kadar cikiyo surati ari sokmus gibi oludu teramisin ucuga her krem sürülmez dedi eczaneden ala bilirsin ben su an 29 haftalik gebeyim aklovir hamile b grubundaymis sakincasi yokmus