Hamilelikte üst üste rapor sıkıntı yaratır mı

Bence sen konuş bir problem çıkmaz. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu da gebelikte risk sebebi. Senin keyfi bir durumun yok. Şu durumunu kime anlatsan sana rapor verir. Bence kendini de bebeğini de daha fazla strese sokma
Enfeksiyon kanamadan daha çok mahvetti beni biliyor musun karnımın sancısından ağrısından bıltım artık şuan bile kasıklarım acıyor kullanmadığım ilaç antibiyotik kalmadı geçmiyor

Bunu dusunmemelisiniz sonucta sizin ve bebeginizin sagligi soz konusu sorusturma ciksada kanamali ve enfeksiyonlu hamilesiniz stres yapmayin
Teşekkür ederim

Çok zor bu durumlar ben de aynı durumdayım da ondan sordum. Bende de çok baş dönmesi kusma var. Ama senin durum benden kat kat ağır sanırım mesleğin de ağır mecbur kullancaksın rapor çocuğu riske atma
Benimde 8. Haftada başlamıştı kusmalar hasta odalarında duramıyordum lavoboya koşuyordum çalışırken birde ağır gebelik hiç olmuyor umarım bir iki haftaya geçer rahatlarsın uzamaz o süreç

Raporumu alirim. Amirim baska hastanede incelensin diye sevk ederse oradan da rapor alirim. Oyle sey olur mu ya? Kendinizi ve bebeginizi riske atmayin.
Hayat şartları işte psikolojimde bozulsa işime ihtiyacım var :/ bizim hastanede işler hiç profesyonel yürümüyor eğitim Hastanesi olduğu için uzman doktor bile yok derdimi anlatacak birini bulamam diye çekiniyorum

Enfeksiyon kanamadan daha çok mahvetti beni biliyor musun karnımın sancısından ağrısından bıltım artık şuan bile kasıklarım acıyor kullanmadığım ilaç antibiyotik kalmadı geçmiyor
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. İşin içindesin enfeksiyonun geçmezse belki drun hastaneye alıp tedaviye devam edecek. Enfeksiyon bebek için risk oluşturuyor çünkü. Sen kendine çok stres yapmışsın gerçekten üzüldüm. Benimde işime çok ihtiyacım var

Hayat şartları işte psikolojimde bozulsa işime ihtiyacım var :/ bizim hastanede işler hiç profesyonel yürümüyor eğitim Hastanesi olduğu için uzman doktor bile yok derdimi anlatacak birini bulamam diye çekiniyorum
Saglik sektöründe calisan biri olarak siz bu kadar korktuysaniz biz memurlar daha cok korkalım:) mobbinge ugramaktan korkuyorsaniz baska yere tayin olmanizi tavsiye ederim dogum donusu

Sen en fazla hakem hastaneye gidersin canım orda da sana kesinlikle rapor verirler şu durumda seni kimse riske atmaz. Sen sorumluya durumunu bildir yeterli bence

Benimde 8. Haftada başlamıştı kusmalar hasta odalarında duramıyordum lavoboya koşuyordum çalışırken birde ağır gebelik hiç olmuyor umarım bir iki haftaya geçer rahatlarsın uzamaz o süreç
İnşallah canım 1 haftada geçer diye gözünün içine bakıyom artık. Benim de aynen 8 gibi başladı şimdi en ağır zamanını yaşıyorum. Çalışırken ağır gebelik kaldırılmıyo hiç yavaştan psikolojim bozuldu zaten. Dayanması zor

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. İşin içindesin enfeksiyonun geçmezse belki drun hastaneye alıp tedaviye devam edecek. Enfeksiyon bebek için risk oluşturuyor çünkü. Sen kendine çok stres yapmışsın gerçekten üzüldüm. Benimde işime çok ihtiyacım var
Eşime kalsa istifa et diyor ağlaya ağlaya işe gidiyordum ama bu zamanda tek maaşla nasıl çocuk büyüteyim onuda geç atanmakta kolay olmadı hep emek

Saglik sektöründe calisan biri olarak siz bu kadar korktuysaniz biz memurlar daha cok korkalım:) mobbinge ugramaktan korkuyorsaniz baska yere tayin olmanizi tavsiye ederim dogum donusu
Burayada tayinle geldim eylülde hayatımın en kötü kararıydı işimi çok sevmeme rağmen burada soğudum geldim ev tuttum ettim başka ilçeye yollayacaklar doğum sonrası tamamen psikolojik olarak çöküpüm birde kaynetmiyim diye çabalıyorum şaka gibi işte

Burayada tayinle geldim eylülde hayatımın en kötü kararıydı işimi çok sevmeme rağmen burada soğudum geldim ev tuttum ettim başka ilçeye yollayacaklar doğum sonrası tamamen psikolojik olarak çöküpüm birde kaynetmiyim diye çabalıyorum şaka gibi işte
Işinizi kaybedeceginizi zannetmiyorum devlet memuru degil misiniz?

İnşallah canım 1 haftada geçer diye gözünün içine bakıyom artık. Benim de aynen 8 gibi başladı şimdi en ağır zamanını yaşıyorum. Çalışırken ağır gebelik kaldırılmıyo hiç yavaştan psikolojim bozuldu zaten. Dayanması zor
Aç kalmamaya çalış iştahında yoktur yemezsen azarda azar yoğurt süt kısa süreli çözüm ama iyi gelir benim enfeksiyonla birlikte içim çıktı 6 kilo verip 2 almıştjm yine vermişim Allahım tez zamanda geçirsin inşallah

Eşime kalsa istifa et diyor ağlaya ağlaya işe gidiyordum ama bu zamanda tek maaşla nasıl çocuk büyüteyim onuda geç atanmakta kolay olmadı hep emek
İstifa ermek akıllıca olmaz benim eşim asgari ücretle çalışıyor mümkün değil geçinemeyiz. O yüzden bence yarın güzelce sorununu anlat seni anlayacaklardır

merhabalar ağır bir gebelik geçiriyorum ilk üç ay düşük tehlikemle geçti ama sadece on gün rapor almıştım sonrasında 15. Haftamda kanamam oldu hastanede yattım doktor heyet raporu verdi 10+30 40 gündür raporluyum yani. Doktorum raporunu uzatalım dedi pazar günü heyetin son günü pazartesi yeniden heyet yazacak. Ben memurum bu bir sıkıntı oluşturur mu? Yeniden rapor alıp personelliğe vermeyede çok çekiniyorum ama doktor dinlen diyor böbreklerimde kum var ayrıca rahimde septum olduğu için kanamam ve kasılmam çok oluyor iş yerinde çünkü işim ayakta ve yoğun sağlıkçıyım. Üst üste rapor sıkıntı çıkarır mı? Bu şekilde işe başlarsam yine aynı sıkıntıyı yaşarım diye dinlen diyor enfeksiyon çokmuş zaten iş yerinde kaptım idrar enfeksiyonunuda çok uzattım fikir verebilir misiniz

Hiçbir sıkıntı olmaz sonuçta rapor yalan yere değil

Aç kalmamaya çalış iştahında yoktur yemezsen azarda azar yoğurt süt kısa süreli çözüm ama iyi gelir benim enfeksiyonla birlikte içim çıktı 6 kilo verip 2 almıştjm yine vermişim Allahım tez zamanda geçirsin inşallah
Hiç iştahım yok canım ben de çok zayıfladım. Yüzüm gözüm çöktü. Yoğurt süt de içemiyorum direk kusturuyo. Enfeksiyon olması çok kötü olmuş. Bağırsak enfeksiyonu mu oldun

4bli olunca ne oluyor tam bilmiyorum. 657de izin rapor kac gun falan bellidir. InsAllah sizin ozluk haklarınıza ters bir durum olusturmaz raporunuz
İzin hakları aynı sadece sözleşmeli memurluk yeni getirdikleri sistem belli bir yıl çalıştıktan sonra asıl kadro veriliyor

İstifa ermek akıllıca olmaz benim eşim asgari ücretle çalışıyor mümkün değil geçinemeyiz. O yüzden bence yarın güzelce sorununu anlat seni anlayacaklardır
Kesinlikle mümkün değil yarın arayıp napim dicem artık ona göre davranırım

Sizin sağlığınızdan daha değerli değil.
Rapor hakkınız mevcut. İşten çıkarılma gibi bir durum olacağını da sanmam kaldı ki size verilen raporları keyfi alan nice insanlar var. Bence çok takılmayın.

Back
X