hamilelikte üşüme

musmutlu06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
150
82
28
43
9 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri üşüyüp titriyorum. kan ve idrarıma bakıldı. sadece idrarımda bakteri çıktı ancak kültürde üreme olmadı. doktor da bi ilaç felan vermedi . normal olabilir dedi. ancak ben kendimi hiç normal hissetmiyorum yok böyle bi üşüme titreme. hiç hzurum kalmadı 1 aydır yataktan çıkamıyorum. bu durumu yaşayanlar varsa lütfen tecrübelerini paylaşabilirler mi? acaba doktorların gözden kaçırdıkları bi rahatsızlığım mı var?

Merhaba canim geçmiş olsun öncelikle, bende yaşadım ilk donemlerde hem kalorifer yaniyor hem ufo yaniyor hem uzerimde battaniye olmasina karsin titriyordum. Bulantim başlayıp yedigimi geri çıkardıktan sonra daha cok usuyordum. Bulantin varsa usumeye sebep olabiliyormus. Bir de ben de kansızlık olduğu için de çok usuyordum. Bulantim bittikten sonra usumelerimde gecti cok sukur. Insallah senin de en kisa surede gecer. Kendini sıcak tutmaya çalış.

çok teşkkür ederim paylaşımın için.hamile olduğum için kendim için değil ama bebeğim için endişelendim.

Kızlar bende 6 haftalık hamileyim ve çok üşüyorum genelde de üşürüm ama bu farklı bi üşüme oluyo ama gece yatakta da resmen terlemekten çıplak yatıcam. Bu hamilelik insana farklı şeyler yaşatıp duruyo daha yolun başındayız birde inşallah güzel geçer

Bulantiniz yoksa usume falan cok etkilemiyor. Ama bulantı ve baş dönmesi varsa hayat çekilmez oluyor insallah bebeginizi sağlıcakla kucaginiza alırsınız :)

Canım bulantım bi gün çok oluyo bi gün daha az oluyo anlayamıyorum yani. İnşallah canım sende sağ salim kucağına alırsın evladını

ayy bende aynı durumdayım canm ama ben normaldir diye düşündüm bebiş alışmaya çalışıyo vücuduma diye :) sürekli sıcak su termosuyla yaşıyorum :) ayaklarını kalın giyinmek lazım

Cnm bende 8 haftalık hamileyim bende öyle hamile kaldığım günden beri üşüme hasssaslık var. kalorifer açıkken tişört ile gezerdim evde şimdi kalın yünlü şeylerle duruyorum Dokorum kansızlık görünmüyor dedi ama b12 ve feritin testi yaptır dedi sonuçlar çıkmış bugün gidip gösercem

Ben normalde çok üşüyen bi insan olmadığım halde hamileliğin başında üşüme, titreme ve hatta uyurken sıtma yı çok yaşadım, şimdi geçti çok şükür ikimiz de sağlıklıyım, endişe edecek bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…