Hamile olmayip bir haftadir uykusuzluk ceken bir tek benmi varim ??
Benim gündüzlerim uyumakla. Geceleri uykusuzlukla geciyor. Düzen kalmadi.. pazar tatilim bitiyor. Pazartesi ise nasil gitcem diye düsünüyorum. :)
Diğeri de ben. Birde arada hamileymis gibi aş eriyorum valla cok garibimm:-Dbir de hamile olmayıp hamileymiş gibi horul fosur uyuyanlar var ben gibi
Olur tabi yatmadan önce yediğine içtiğineMerhaba KK hanımları. Dört aylık evli, dört haftalık hamileyim. Evlendim evleneli hic uyku problemi yaşamamıştım. Gece yatıp sabaha kadar deliksiz uyurdum. Son bir haftadır her gece birbirinden değişik rüyalar görmeye basladım. Dün gece ise hiç bir rahatsızlığım olmadığı halde sayısız ruyalar gorerek uyandım ve tekrar uykuya dalamadım. Bu beni cok rahatsız etti. Acaba hamileliğin psikolojik etkisi olabilir mi? Yaşayanlarınız var mı?
Ahhhh nerdeeee tadını çıkar. 6 ötüyr bnm horozbir de hamile olmayıp hamileymiş gibi horul fosur uyuyanlar var ben gibi
Dr.sormadan sakın hiçbirşey kullanma ne bitki ne ilaç..Bir de bitkilerle aram pek iyi degildir ama, bazı sakinlestirici etkisi olan bitkilerin kas gevsettigini ve hamilelikte vajinal kasların gevsemesiyle bebegin tutunmasında problem olacagını duymustum. Doğruluk payı var mı bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?