Hamilelikte uykusuzluk

Zeze61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1
0
1
37
Arkadaşlar merhaba. Benim bi sorum olacak. Ben 20 haftalık hamileyim ve yaklaşık bir aydır uyuyamiyom. Uykuya dalamıyorum ve uyuyunca bir saat geçiyor uyanıyorum. Ve bu gunluk hayatimi da olumsuz etkiliyor.Benim gibi olan var mıydı. Bu uykusuzluk geçiyor mu ya da nasıl geciyor. Tavsiyesi olan var mı :(((

Ben de 30 haftalık hamileyim. Aynı sekilde ben de uyuyamıyorum. Ve uyuyamadıkca sinir krizi geciriyorum aglıyorum:( ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.

Bende oglumda oyleydim. Gece oturup orgu orerdim yada makis islerdim. Bu sekilde bir de rezene demler icerdim uykum gelirdi. Tavsiye ederim.

Ben de aynı dertten muzdarip biri olarak konuyu aktif hale getirmek istedim. İnsan ben tek miyim diye düşündükçe bayağı morali bozuluyor çünkü. Benim de 20. haftaya yaklaşırken başladı tık yok sızarak 1.5 saat uyuyorum 6.30'da hopp zombi işe. Bu durumda olup tecrübesini paylaşacak olanlar olusa seviniriz zira oldukça kötü bir durum tahammülsüzleşme geçmeyecek diye düşünme psikolojisini bozuyor insanın bir de tabi bebeğim nasıl etkileniyor derdi de ayrı bir stres kaynağı oluyor.

Back
X