Hamilelikte uyuyamayanlar

Buketcetinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
16
3
41
6 aylık hamileyim ve uyuyamıyorum. Doktorum melatonin ve pasiflora verdi onlarda işe yaramadı. Nefesm kesilecek gibi oluyor sürekli yataktan kalkıyorum. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulan var mı bu duruma?

6 aylık hamileyim ve uyuyamıyorum. Doktorum melatonin ve pasiflora verdi onlarda işe yaramadı. Nefesm kesilecek gibi oluyor sürekli yataktan kalkıyorum. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulan var mı bu duruma?
Merhaba ne yaptınız bende uykuya dalamıuorum rexapin verdi onu içiyorum siz çözüm buldunuz mı

Faydası olur mu bilmiyorum ama benimde hamile iken kimi zaman zombi gibi gezdiğim uyuyamadigim zamanlar oldu.Ekran ışığından uzak durun TV telefon vb uyumasaniz bile size göre en rahat pozisyonunuz da yatın ben hep destek yastığı ile sola yatardim cogunlukla. Gözlerinizi kapatın ve uyumasaniz bile düşünmemeye çalışın uykuya dalmasaniz bile gözlerinizi acmamayi deneyin ( ben karanlıkta uyuyabildigim için ise yaramıştı) bı kaç gün zorlanmistim yaparken bazen gözlerim kapalı gün ışığı ile sabah oldugunu ışıktan anlıyordum uyumadan geçirdiğim gecelerde olmuştu 🤷🏻 uyumasam bile gerekirse uykusuz kalıcam ama gözlerimi acmayacagim diye odaklanmıştim uyku pozisyonunuzu değiştirebilirsiniz ama mümkün olduğu kadar gözlerimi acmayacagim diye odaklanın birde bende yağmur sesi çok ise yaramıştı çocukluktan itibaren çok sevdiğim ve rahatladigim bir ses olduğu için

X