• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte uzun yolculuk?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 5435
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5435

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
23
0
16
Sakarya
herkese iyi akşamlar size danışmak istediğim bi konu var fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim 29 haftalık hamileyim ve haftaya yaklaşık10 saatlik bi yolcuuluk planlıyoruz doktorum sorun yok gidebilirsin dedi ama ben yinede tereddüt ediyorum siz olsanız ne yapardınız göze alıp gideyim mi yoksa evimde oturayım mı?

16saat bende yolculuk yaptım ama mola verrerek benım doktorumda oyle ızın vermıstı mola verırsenız sorun olmaz demıstı insallah bısey olmaz

aynı sekilde ben de doktoruma sormuştum gecen hafta 11 saatlık yola çıkabilir miyim diye..otobusle git ne kadar az sarsılırsan o kadar rahat edersin demişti..ancak hala cesaret edemıyorum..bel agrım tutarsa ne yaparım bilemem..ben de hala düşünüyorum gitsem mi diye ama gidemicem sanırım..sen de cok acıl değilse gitme bence nolur nolmaz..iş yerinde bile sürekli oturamıyorum ben..2 saat oturuyorsam 10 dk gezınıyorum..uzun yolda böyle bir şansın olacak mı?

Bende 4 haftalık hamileyim Haziran ayında uçakla yaklaşık 3saatlik yolculuk planımız var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz???

ben düşük tehlikem varken doktorun kesinlikle yola çıkmamalısın demesine rağmen mecburiyetten çıktım çok şükür hiç birşeycik olmadı

aynı sekilde ben de doktoruma sormuştum gecen hafta 11 saatlık yola çıkabilir miyim diye..otobusle git ne kadar az sarsılırsan o kadar rahat edersin demişti..ancak hala cesaret edemıyorum..bel agrım tutarsa ne yaparım bilemem..ben de hala düşünüyorum gitsem mi diye ama gidemicem sanırım..sen de cok acıl değilse gitme bence nolur nolmaz..iş yerinde bile sürekli oturamıyorum ben..2 saat oturuyorsam 10 dk gezınıyorum..uzun yolda böyle bir şansın olacak mı?

biz kendi arabamızla gidicez ama bende ayaklarımın şişmesinden karnıma ağrılar girmesinden korkuyorym 10 saat yol vazgeçtim geri döneyim desen o da zor arada kaldım böyle ,acil bi durum yok aslında gitmemi gerektiren ara tatilimiz kayınvalideme gitmeyi düşünüyoruz oraya gitmezsem annemlerle yakın oturuyoruz annemde kalıcam

Bende 4 haftalık hamileyim Haziran ayında uçakla yaklaşık 3saatlik yolculuk planımız var ben sakıncası olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz???

doktoruna sorarsın yine sakıncası yoksa gidersin benim doktorum 20-25 haftalar çok dikkat etmen gerek erken doğum riskinin en yüksek olduğu dönem demişti inş öyle bir sıkıntı olmaz gidebilirsin.

ben düşük tehlikem varken doktorun kesinlikle yola çıkmamalısın demesine rağmen mecburiyetten çıktım çok şükür hiç birşeycik olmadı[/QUOT

mecburiyetim yok işte benim 15 gün tatilde gezmeye kayınvalidemlere gidicez ben gidemezsem eşim yalnız gidecek aslında onu yalnız bırakmıyım diyorum ama gitmek istediğim kadarda gitmemek istiyorum bi diyorum gideyim değişiklik olsun bide diyorum allah korusun erken doğum falan olcak olursa yavrum daha 1300 gr..kayınvalidem görümcem en son 4 haftalıkken gördüler beni

Son düzenleme:
ben 30 haftalıkken 12 araba ıle 12 saatlık yolculuk yaptım ve 34 haftalıkken aynı yolcugu donus olarak yaptım gıdıste hıc sıkıntım olmadı ama donuste eve yaklastıkca kasıklarımda ve belımde agrılarım baslamıstı cok sorun degıldı ama rahatsız oluyorsunuz ıste cok sukur baska bır problem olmadı.

ben 30 haftalıkken 12 araba ıle 12 saatlık yolculuk yaptım ve 34 haftalıkken aynı yolcugu donus olarak yaptım gıdıste hıc sıkıntım olmadı ama donuste eve yaklastıkca kasıklarımda ve belımde agrılarım baslamıstı cok sorun degıldı ama rahatsız oluyorsunuz ıste cok sukur baska bır problem olmadı.

gitmeye karar verdim bende, benimde yaklaşık 10 saat sürecek yol dönüştede 32 haftalık oluyorum bi sorun olmaz inş Allaha emanet artık, ben geldiğimde sizin bebeiş doğmuş olur sanırım :) hayırlı doğumlar şimdiden

Back
X