hamilelikte vajina kokusu

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
yöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım :(

Hamilelikle alakasi var mi bilmiyorum ama baharatli yiyecekler yedigimizde genelde koku olur.Mesela karabiberi yogun kullandiginizda kotu koku olusur.

Akinti oluyor mu peki? Eger sari akinti varsa mantar olabilir :/

gunluk ped kullanmanizi oneririm; sik sik da degistirin pedi.

vajina salgilarinin artmasi ile bu tip kokular olusabiliniyor. enfeksiyon cikmamissa korkulacak bir sey yok demektir zaten.

Doktorunuza daniştiniz mi?
Hamilelikte başima gelmedi.
Mantar falan olmasin.

vajina salgilarinin artmasi ile bu tip kokular olusabiliniyor. enfeksiyon cikmamissa korkulacak bir sey yok demektir zaten.
Günlük pedi jinekologlar kesinlikle önermiyor sizde hamilesiniz kullanmayın bence..
Tuvaletten sonra temiz yıkayıp iyi kurulayın yeterli..
Konu Sahibi doktoruna danışmalısın ciddi bir konu olabilir..

Günlük pedi jinekologlar kesinlikle önermiyor sizde hamilesiniz kullanmayın bence..
Tuvaletten sonra temiz yıkayıp iyi kurulayın yeterli..
Konu Sahibi doktoruna danışmalısın ciddi bir konu olabilir..
Günlük pedi bende tavsiye etmem.Bende kaşıntı,mantar yapıyor.Mesela sabunla yıkamak bile iyi değilmiş.Vajina için özel sabunlar var,dr veriyor,sıvı şekilde

yöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım :KK43:
Hamileyken bende de oldu, günde iki defa çamaşır değiştiriyordum ve pantolonları her gün yıkıyordum.. Idrarın kötü kokulu Olmasını anlamadım tahlil yapılmış sonuçta, benim idrar normaldi..

kızlar yediklerim hep yediğim şeyler mantar v.s. yok yanma kaşınm ayo akıntı var ama hamilelikten dolayı normalmiş. kızlar bilmiyorum gaz çıkardığımda bile aynı koku geliyor koku hep aynı değişmiyor. hamilelikten önce yoktu böyle bişey. aaaa şuan aklıma bşey geldi içtiğim vitamin hapı ve kan hapından olablirmi sizce

enf oldugunu dusunuyorum
kokmus balık konusundan sanırım bahsettıgın dımı

Asla günlük ped kullanmayın.
Gebelere yasak.
Gebe olmayan kadınlara da önerilmez. Günlük ped pis bir şeydir. Bakteri ürer mantar ürer.
Onun yerine gunde 2 3 kez çamaşır değiştirmeli kadınlar.

Konu sahibi; idrar yolu enfeksiyonunun yok ama vajina enfeksiyonunuz olabilir.

Ben de senin gibi 5 aylık hamileyim bende de çok akıntı var ama idrarda vajinada kötü koku yok ama
Nası söylesem konu da çok özele giriyor ama kusura bakmayın büyük tuvaletimin kokusu ve rengi değişti mesela ilaç almaya başladıktan sonra. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum

Ben de senin gibi 5 aylık hamileyim bende de çok akıntı var ama idrarda vajinada kötü koku yok ama
Nası söylesem konu da çok özele giriyor ama kusura bakmayın büyük tuvaletimin kokusu ve rengi değişti mesela ilaç almaya başladıktan sonra. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum
bende decavit ve santafor kullanıyorum... kan hapı tuvaletimizin rengini kokusunu değiştirirmiş siyah oldu dmi :)) idrar kokusunuda decavitten şüphelendim ama sende yokmu :(

Benim idrarda hiç sorun yoktu, çok su içtiğimden( yaza gelmişti hamilelik) idrar zaten çok açık sarıydı.. Kan hapı büyük tuvaleti Değiştiriyor haklısın
Ama vajina kokusunu takma geçiyor çamaşırını iki kere değiştir, ped bile kullansam değiştirdim ben.. Pantolonlar filan da her gün yıkardım..
Öyle öyle geçiyor unutukuyor. Bebeğini sağlıkla kucağına al inş..

Back
X