hamilelikte vajina kokusu

yok cnm mantar olsa farklı olurdu anlardım öyle bişey deil kaşınmıyo yanmıyo

Canim bende hamileyken çok hafif bir koku başlamıştı. Doktora sorma gereği bile hissetmemistim. Ancak o vaginal muayene sırasında fark etti. Mantar başlangıcı var dedi. Kokuvondanmis ilaç kullandım geçti.

İllaki koyu akıntı veya kaşınma olmasi gerekmiyor.

ben tum hamileligim boyunca bi suru vitamin aldim,idrarda filan hic koku olusmadi,bence hayatinizi etkileyecek boyutlara ulastiysa gidin alttan muayne olun,smer testi alsin,her mantar koku yapmaz ki.
bu durumu hamileliktendir diyip gecistirmeyin bence

Bende de olmuştu, test yapıldı ve enfeksiyon vardı, ilk etapta dr hemen muayenehanesinde baticon ile temizledi , bana da günlük pes kullanma sesi ve sebamed vajinal şampuan verdi ve bir daha da olmadı koku kaşıntı vs

Akinti kaynakli kotu koku olabilir jinekologuna gorun derim gebelikte enfeksiyon tehlikeli eger oyle bir durum varsa

Canım günlük Ped kullanma onlar hiç sağlıklı değil . İçindeki maddeler vs vs havasız kalacak ve iyice beter koku oluşacaktır. Bence en iyisi her gün vajinanı günde bir veya iki sirkeli suyu pamuğa batırıp ole temizle. Vajina için yıkama jelleri satılıyor ECZANELERDE onlardan alıp onunla temizle. Olabilir cnm bu hormonların etkisiyle ve çoğu insan mesela adet döneminde vücut salgilariyla teri kokmasa bile o dönemde ter kokusu sorunu yaşayabilir. Bu normal korkma sen her gün günde 3 yada 4 neyse artık iç çamaşırını temizle sirkeli şu kesinlikle öneririm özellikle mantar enfeksiyonuna birebir mikrop kırıcı. Koku giderici doğal ilacc

Ben de senin gibi 5 aylık hamileyim bende de çok akıntı var ama idrarda vajinada kötü koku yok ama
Nası söylesem konu da çok özele giriyor ama kusura bakmayın büyük tuvaletimin kokusu ve rengi değişti mesela ilaç almaya başladıktan sonra. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum
Kan ilaci renk degistirir

Cnm o koku nerdeyse tum kadınlarda oluyo. Bnde de var biraz koku

yöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım :KK43:
Her iki hamileliğimdede oldu ve doğum sonralarında geçti. Açıkçası bir sorun olabileceğini düşünmedim bile :) idrar tahlillerim yapılıyordu zaten vajinal enfeksiyonuda düşündürecek başka belirti yoktu (kaşıntı, normalden farklı akıntı vs) ama sen yinede danış doktoruna istersen

yöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım :KK43:
Normal bir durum

Her iki hamileliğimdede oldu ve doğum sonralarında geçti. Açıkçası bir sorun olabileceğini düşünmedim bile :) idrar tahlillerim yapılıyordu zaten vajinal enfeksiyonuda düşündürecek başka belirti yoktu (kaşıntı, normalden farklı akıntı vs) ama sen yinede danış doktoruna istersen
danışıcam yaa koku çok rahatsız edici koku hassasiyetimden dolayı benmi duyuyorum d,iyodum ama eşime sordum oda duyuyormuş ayyy yaa

Canım günlük Ped kullanma onlar hiç sağlıklı değil . İçindeki maddeler vs vs havasız kalacak ve iyice beter koku oluşacaktır. Bence en iyisi her gün vajinanı günde bir veya iki sirkeli suyu pamuğa batırıp ole temizle. Vajina için yıkama jelleri satılıyor ECZANELERDE onlardan alıp onunla temizle. Olabilir cnm bu hormonların etkisiyle ve çoğu insan mesela adet döneminde vücut salgilariyla teri kokmasa bile o dönemde ter kokusu sorunu yaşayabilir. Bu normal korkma sen her gün günde 3 yada 4 neyse artık iç çamaşırını temizle sirkeli şu kesinlikle öneririm özellikle mantar enfeksiyonuna birebir mikrop kırıcı. Koku giderici doğal ilacc
sirkeli suyu akşam eve gdince mutlaka denicem çok teşekür ederim cnm

Bana doktorum gunluk pedi sık degistirerek kullanabilirsin dedi. Obur turlu disarda falan ne yapicaz?

Bende hamileyim akıntım bile çok şükür yok.
Ayaklarını sıkı giyin üşüttüğün zaman hemen ayak altına sıcak su torbası koy.
İçme suyuna limon portakal vs nevarsa az az sık iç ek olarak bol su iç.
Yıkanma suyuna sirke veya karbonat kat öyle taharetlen .
Tabiki her ihtimale karşı doktora git bunun yanı sıra. Doktorların hepsi öneriyor bu karbonat veya sirke ekleyip suya taharetlenmeyi. Ben hamile değilkende böyle yapardım şuandada böyle yapıyorum. Geçmiş olsun.

Valla kilo aldigim icin cok rahatsiz olurdum bende son aylarda…bolca dus alirdim sabahlari…insan tabiiki terleyedebiliyor..birde farkli terliyor yani..normalde o kadar gobek filan yok tabii.

Akinti degisebilir hamilesin sonucta..ama bu kadar rahatsiz etmesi normal mi bilemiycem. Kisiden kisiyede degisebilir ama belki birsey vardir doktora gitsen?

Buarada gunluk ped cok iyi fikir..sade hamileyken degil normal zamanlardada.

kızlar yediklerim hep yediğim şeyler mantar v.s. yok yanma kaşınm ayo akıntı var ama hamilelikten dolayı normalmiş. kızlar bilmiyorum gaz çıkardığımda bile aynı koku geliyor koku hep aynı değişmiyor. hamilelikten önce yoktu böyle bişey. aaaa şuan aklıma bşey geldi içtiğim vitamin hapı ve kan hapından olablirmi sizce

b12 vıtamını yoğun koku yapar sadece..

Back
X