- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi aysenur3010
-
Normal çoğumuz yaşıyoruz bu durumu. Vajinada baskı ayağa kalkınca sanki aşağı çekiliyormuş gibi garip bir acı. Doktorum magnezyumu günde 3e çıkardı bendeMerhaba herkese,
15 haftalık hamileyim, bir haftadır vajinamda ağırlık rahatsızlık hissediyorum doktor normal bebeği hissediyorsun diyor ama ben tedirgin oluyorum. Bar mı benimle aynı durumda olanlar?
Benim yattığım zaman bile aynı his acımıyor ama çok rahatsız ediciNormal çoğumuz yaşıyoruz bu durumu. Vajinada baskı ayağa kalkınca sanki aşağı çekiliyormuş gibi garip bir acı. Doktorum magnezyumu günde 3e çıkardı bende
Banada öyle geldi ama rahim ağzim kapalıydı pazartesi kontrolde. Sizdede var mı?15. Hqfta bu his icin erken degil mi ??
Magnezyum takviyesi alın alıyorsanız bile yetersiz geliyor büyük ihtimalle benim 24. Haftalarda başlamıştı bebek büyüdükçeBenim yattığım zaman bile aynı his acımıyor ama çok rahatsız edici
Hmmm farkli bi durumdan dolayi demek ki. Hayir vajinada baski agirlik hic hissetmedim.Benim bildigim 30.haftalarda oluyo o his.Banada öyle geldi ama rahim ağzim kapalıydı pazartesi kontrolde. Sizdede var mı?
Teşekkür ederim doktoruma yazdırim hiç kullanmadım umarım iyi gelirMagnezyum takviyesi alın alıyorsanız bile yetersiz geliyor büyük ihtimalle benim 24. Haftalarda başlamıştı bebek büyüdükçe
Hmmm farkli bi durumdan dolayi demek ki. Hayir vajinada baski agirlik hic hissetmedim.Benim bildigim 30.haftalarda oluyo o his.
Umarım çabucak geçer hayırlısı, teşekkürler cevabınız içinHmmm farkli bi durumdan dolayi demek ki. Hayir vajinada baski agirlik hic hissetmedim.Benim bildigim 30.haftalarda oluyo o his.
Hayirlisi ile vaktinde dunya getirelim saglikla huzurla.Umarım çabucak geçer hayırlısı, teşekkürler cevabınız içinml
Benim sürekli olduğu için endişeleniyorum. Amin ınşallahMerhaba. Bende 18 haftalık hamileyim benim de sanki arada vajinama değip çekiliyor gibi his oluyor ama anlık gidip gele gibi. Rahatsız olmadım çok ama neden acaba diye sordum ama sorun olmadığını belirtti doktorum. Bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?