• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vajinada baski hissi

aysenur3010

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
19
5
6
29
Merhaba herkese,

15 haftalık hamileyim, bir haftadır vajinamda ağırlık rahatsızlık hissediyorum doktor normal bebeği hissediyorsun diyor ama ben tedirgin oluyorum. Bar mı benimle aynı durumda olanlar?

Merhaba herkese,

15 haftalık hamileyim, bir haftadır vajinamda ağırlık rahatsızlık hissediyorum doktor normal bebeği hissediyorsun diyor ama ben tedirgin oluyorum. Bar mı benimle aynı durumda olanlar?
Normal çoğumuz yaşıyoruz bu durumu. Vajinada baskı ayağa kalkınca sanki aşağı çekiliyormuş gibi garip bir acı. Doktorum magnezyumu günde 3e çıkardı bende

Merhaba. Bende 18 haftalık hamileyim benim de sanki arada vajinama değip çekiliyor gibi his oluyor ama anlık gidip gele gibi. Rahatsız olmadım çok ama neden acaba diye sordum ama sorun olmadığını belirtti doktorum. Bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Merhaba. Bende 18 haftalık hamileyim benim de sanki arada vajinama değip çekiliyor gibi his oluyor ama anlık gidip gele gibi. Rahatsız olmadım çok ama neden acaba diye sordum ama sorun olmadığını belirtti doktorum. Bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Benim sürekli olduğu için endişeleniyorum. Amin ınşallah

Back
X