hamilelikte vajinada iğne batması ağrısı

Evet doğru idrar yollari enfeksiyonda olmuş olabilir.ara ara vuruyor geciyor.bol su icmekte fayda var.allah herkesin bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.

kızlar 13+5 günlük hamileyim ara ara sanki iğne batar gibi sancı girip çıkıo her zaman olmuyo ama endişeleniyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir:26:
Bende hamileyken olurdu ilk te de oldu ikinci dede sanki asagaa baskı iğne batırır gibi Çıkacak mis kesip sanki ama normal bi durumdur

normal bir durum olabilir... bende yaşardım o hissi ani olarak bişi batardı sanki...

Kizlar ben de yakinda 7 haftalik olcam ama sanki adet olacakmisim gibi vajinamda agrilar batmalar hissediyorum. Sizde de oluyor mu endişeliyim.

Kizlar ben de yakinda 7 haftalik olcam ama sanki adet olacakmisim gibi vajinamda agrilar batmalar hissediyorum. Sizde de oluyor mu endişeliyim.
Evet ben suan 9. haftamdayim ve batmalar hissediyorum arada.Kanama mi olacak acaba diye lavaboya firliyorum

hamilelikte olan bişi canım bu batmalar ben yerimden sıçrardım bazen...

Ben 30+4 gunluk hamileyim altim sanki cikacakmis gibi agriyor arada bide igne batmasi seklinde sanci oluyr sali gunu doktora gidicm bakalm ne diycek

6 haftalık gebeyım kasıklarımda ve vajınada cok şiddetli olmasa da ara da igne gbi saplanıo bazen cnm acıo hamılelık sorunumu gaz sorunumu haftaya gıdecegım doktora gıdene kadar korkuyorm bişe olursa dıye

Insallah korkacak bisey yoktur hamilelikte normalmis ama insan yasayarak ogreniyo tabi :)

2 cocuk annesi oldum 2 de daha tecrubeli olacagimi saniyodum ama her hamilelik kendisinin ilki oldugu icin birinciyle alakasi yoktu ustelik iiside erkek ama asermelerim bile cok farkliydi :)

2 cocuk annesi oldum 2 de daha tecrubeli olacagimi saniyodum ama her hamilelik kendisinin ilki oldugu icin birinciyle alakasi yoktu ustelik iiside erkek ama asermelerim bile cok farkliydi :)

Hımmm anladım cnm kişiye gore bebege gore degişiyor demekki

Her hamilelik cok farkli dogum sancilari bile cok farkliymis.3.ye dogum yaptim gecen hafta erken dogum.
Ilk 2 sinde cektigim sanci ve bu hamileligimde cektigim sanci cok farkliydi.
Vajinama bicak saplaniyordu cok siddetli sekilde ve sureli olunca anladim sanci cektigimi.
Sonuc erken dogum oldu.

Yeni bebegin hayirli olsun saglikla buyut insallah bende 3 ay once dogum yaptim bu sefer normal olmasini cok istiyodym ama bebegimde ritim bozuklugu oldu yine mecbur sezeryan oldm bende dogum sancisini hic anlamadim siddetli bicak saplanmasi gibi sikayetle gittim megerm dogum baslamis

Saglikli hayirli uzun omurler bebisne.benim yavrum kuvozde suan.yakinda cikacak insallah az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…