Hamilelikte vajinadan gaz çıkması normalmi ?

MetEzgi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
48
3
6
34
Merhaba kizlar hamileliğimin 20. haftasindayim ve ilginç bisey oldu 2 haftadır ilişkide olmadı ama bu gece ayağa kalktığimda vajinamdan gaz kabarcıkları cikti ve korktum. eskiden iliski sonrası olmustu bi kaç kez ama hamileyken durup dururken olması beni korkuttu açikçası boyle bi durumla karşilastiniz mi ? bi sorun teşkil edermi bu durum gebeliğimle ilgili sizce ?

Canım merhaba aynı sorun brndede var bende 21 haftalık gebeyim 2 gündür vajinadan gaz çıkar gibi sesle birlikte akıntımda var. Sen dr. Gittin mi? Bir sorun oldumu bende endişelendim.

Hayır canim.bi sorunum yok şuan 28. Haftamızdayız geçti tamamen doktoruna hi sor ama yinede nolur nolmaz

Canım çok teşekkür ederim bu konuyla ilgili yazan hiç kimse olmamış senden başka içimi rahatlattın.

Rica ederim canım bende doktora sorunca bilgi alabildim malesef kimse hiçbisey yazmamış şükür oyle bi sorunda kalmadı seninde geçer inşallah

Hanımlar 24 hafta olduk yine başladı . Doktora gideceğim . Neden oluyor acaba

Ben hamile degilim deniyoruz kac aydir.gaz konusu bende mantar varken oluyordu.hamilelikte bilmiyorum.umarim iyi olmussunuzdur.

benim doğumdan sonra oldu. ara ara hala yaşıyorum...

Kızlar 20. Haftadayım resmen gaz cıkıyor vajinamdan sesli bi sekilde var mı yasayan😞ilk haftalar az az olurdu gebeliğimn dr a yazıcam bakalm ne dicek

Merhaba bende ilk haftalarimdayim vajinamdan hava cikiyor surekli korkuyrm acikcasi doktordan bir bilgi aldinz mi acaba

Back
X