Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamilelikte 3. Ayında doğru vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Enfeksiyon için fitil kullandım velki o zorlamıstır. Ctesi doktora gideceğim ancak sadece yaşayan oldu mu? Fikirlerinizi duymak istedim sımdıden teşekkür ederimm
yaşadım. vajinama doğru bazen batma bazen basınç şeklindeydi. bir iki sfer de değil yani bi iki hafta sürdü sürekli olmasa da ara ara. 3-4 ay civarı oldu sanırım. kadınlar kulübünü biraz araştırdım benzer yaşayanlar olmuş mu diye, olduğunu görünce rahatladım. sonra kendiliğinden geçti. bende de sonrasında enfeksiyon çıktı belki onla alakalıdır bilemiyorum
Kızlar hamilelikte 3. Ayında doğru vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Enfeksiyon için fitil kullandım velki o zorlamıstır. Ctesi doktora gideceğim ancak sadece yaşayan oldu mu? Fikirlerinizi duymak istedim sımdıden teşekkür ederimm