Hamilelikte vajinal muayne

BAM94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
1.380
1.573
133
30
Hamilelikte vajinal muayne zararlı mı? Tecrübeliler bilgi verebilir mi pazartesi günü doktora gideceğim

Bi zararı yok, bana keseyi görmek için vajinal bakılmıştı, sonrasında enfeksiyon içinde 19.hafta civarı bakılmıştı sanırım.

Hamilelikte vajinal muayne zararlı mı? Tecrübeliler bilgi verebilir mi pazartesi günü doktora gideceğim
Canim zarari olsa neden bu yontemi kullansin doktorlar. Vajinal ultrason herzaman daha net ve dogru bilgi verir endiselenme. Kalp atisi karindan daha gec alinirken vajinal ultrasonda daha once farkediliyor. Demekki biseyleri daha yakindan ve detayli gorme imkani veriyor. Maalesef toplumun bir kesimi doktordan cok doktorculuk yapiyor o zararli bu dogru degil diye insanlarin icine şuphe birakiyorlar

Hayır değil. Ama elle olmamalı,ultrason ile olmalı ve işinin ehli doktor olmalı bende yaptırmıştım

Evet birde ilk gebellğim ne duysa insan etkileniyor

bu durumda cinsel ilişki de zararlı olurdu. İnsanlara inanmayınız. Doktorlar bu iş için 6 sene tıp fakültesi, 5 sene kadın dogum 11 sene en az (hazırlık okumadılarsa) okuyorlar. Herkesin bir işi var. İşi bilene bırakmak lazım.

5+3 de kese için 6+5 de kalp atışı için yapıldı bi zararını görmedim. Önce karından denenip sonuç alınamazsa yapılması taraftarıyım. Zararı olduğu için değil de stresi farklı sonuçta.

Riskli gebe olarak yazıyorum bir sorun varsa en iyi vajinal anlaşılır benim daha once 2 kaybım vardı kanamam oldugu halde vajinal baktılar perinatoloji bolumune gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…