hamilelikte varis ve çatlak

kocyigit_4334

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
136
57
298
slmlar henüz çoook yeni hamile olmama rağmen bacağımda küçük küçük mor damarlar gördüm daha öncesi evlenmeden bir kaç yıl önce gözle pek görülmesede ağrılar sonucu dr gittimde varis başlagıcı olduğu fark edildi ve varisli bölgeye iğne enjekte edilerek bandajlanarak tedavi görmüşdüm nettende araştırdığıma göre tedavi için doğumdan sonrası diyor fakat şimdilik evde uygulayabileceğimiz bitkisel yağ masaj veya başka bir yöntem konusunda fikri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ...ve bu arada hiççç göbüşümde ve bacaklarımda çatlak yok ama ileryen zamanda kilo artışı ile olur diye endişeleniyorum bu konuda da tecrübelerinizi bildiklerinizi paylaşırsanız sevirimmmm

slmlar henüz çoook yeni hamile olmama rağmen bacağımda küçük küçük mor damarlar gördüm daha öncesi evlenmeden bir kaç yıl önce gözle pek görülmesede ağrılar sonucu dr gittimde varis başlagıcı olduğu fark edildi ve varisli bölgeye iğne enjekte edilerek bandajlanarak tedavi görmüşdüm nettende araştırdığıma göre tedavi için doğumdan sonrası diyor fakat şimdilik evde uygulayabileceğimiz bitkisel yağ masaj veya başka bir yöntem konusunda fikri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ...ve bu arada hiççç göbüşümde ve bacaklarımda çatlak yok ama ileryen zamanda kilo artışı ile olur diye endişeleniyorum bu konuda da tecrübelerinizi bildiklerinizi paylaşırsanız sevirimmmm

kakao yağı ile masaj doğumdan kaynaklı çatlağı önlüyormuş,burada yazan olmuştu.

canım doktoruna sorarsan sana krem adı önerir ben yeni doğum yaptım ve hiç çatlağım yok krem kullandım bol su içtim ve hamileliğim boyunca yavaş yavaş ve az kilo aldım bunlara dikkat edebilirsin canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Küçük küçük olanlar kılcal damar varisleri, hamileyken bende de oldu ancak tedavisi doğum sonrası eğer seni rahatsız ederse lazerleymiş, doktorum öyle demişti. Çok fazla hareketsiz olarak ayakta kalmamaya yada oturmamaya çalış, yani uzun süre sabit durmadan hareket etmeye çalışabilirsin.
4.ayımdan itibaren badem yağı kullanmıştım her gece düzenli olarak bolca sürmüştüm, hiç çatlağım olmadı.
Yapıyla ve esneklikle alakalı diye de duymuştum.
Naçizane tavsiyem her ne kullanacaksan son aylara bırakma cildini erkenden nemlendirmeye çalış.

Son düzenleme:
Back
X