.....hamilelikte ve dogum sonrası es ilişkileri.....

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
gebelik sürecinde erkek tutumları , dogum sonrası ve gebelik sırasında duygusal yada cinsel ilşkiler degişiyormu, erkek bebegi kabullenmekte gercekten zorluk cekiyor mu, en önemliside erkegin esini tekrar eskisi gibi görmesi imkansızlasıyor mu?? bilmeyenleri aydınlatalımm kızlarr (örnegin bendenizz)):emir_bebek::16:

gebelik sürecinde erkek tutumları , dogum sonrası ve gebelik sırasında duygusal yada cinsel ilşkiler degişiyormu, erkek bebegi kabullenmekte gercekten zorluk cekiyor mu, en önemliside erkegin esini tekrar eskisi gibi görmesi imkansızlasıyor mu?? bilmeyenleri aydınlatalımm kızlarr (örnegin bendenizz)):emir_bebek::16:

benim eşim bebişimizi kıskanıyo benle ilgilenmiyorsun diye ama ilişkide birşey değişmiyo merak etme gerçi 1 senelık evlıyım onun içinmibilmıyorum ama eşim şimdi daha bi düşkün oldu bana bazen kızıyorum diyorum kocaman göbüşüm var çatlaklarım var azıcık nefret et bendende bi rahat bırak dıye ama bizimkinin hormonları coştu herhalde

ayyyy bi senelikk evli olduguna göre hemenn bebişiniz olduu:) ne güsell. belkide 2 kişi yasamaya cok alısmadann 3 kişi oldugunuzz içinn olumluu etki yapmıstırrr....:16:

ayyyy bi senelikk evli olduguna göre hemenn bebişiniz olduu:) ne güsell. belkide 2 kişi yasamaya cok alısmadann 3 kişi oldugunuzz içinn olumluu etki yapmıstırrr....:16:

erken oldu canım ama çok istedik yaa birde eşim12-24 çalışıyo yanlız kalıyorum canım sıkılıyo en azından beni oyalar bebişim .sağsalim elimize alsak birde:70:

Back
X