Hamilelikte vitamin takviyesi

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhabalar ben 13+0 haftalık hamileyim şu 13 haftada toplasan 3-5 kere anca dışarı çıkmışımdır ama sürekli hastayım kızlar artık hastalık belime vurdu bacaklarım sızlıyor sırtım ağrıyor gece uyuyamıyorum burnum tıkanıyor genzim dolu nerdeyse 3 aydır hastayım meyvemi sebzemi hep yerim asla ince giyinmem çorapla yatıp çorapla kalkarım anlamadım neden bu kadar çok hasta oldum önceden hiç olmazdım acaba vitamin takviyesine mi başlasam ne yapsam tecrübeli başı hastalıktan kurtulmayan anneler bana bir tavsiye verin lütfen vücudumun sızlamasından dün tüm gece ağladım dayanamıyorum

Hamilesin şuan bir öneri ile ilaç kullanmamalısın doktoruna anlat bu problemlemleri o zaten ihtiyacın olan takviyeleri verecektir.

Hamilesin şuan bir öneri ile ilaç kullanmamalısın doktoruna anlat bu problemlemleri o zaten ihtiyacın olan takviyeleri verecektir.
Şu an hala folik asit kullanıyorum bana 12. Haftada folik asiti bırakıp vitaminlerine bakcaz dedi 13 haftada gittim hiçbir şey söylemedi anlamadım

Sıkıntılarınızı doktora anlatın kompleks bir vitamine başlar büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…