Hamilelikte x-ray cihazı tehlikeli mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
7
0
1
36
İyi aksamlar bı konuda bilgi sormak istiyorum musadenizle . Ben infaz koruma memuruyum yeni bı aylık hamileyim . Cezaevlerinde bulunan x ray cihazlarının bebeğe olumsuz etkisi hangi boyutta acaba kimileri çok kimleri etkisinin olmadığını söylüyor. Rica etsem bilgilendirebirmisinz

Fazla değil mi zararı ? Söyledikten sonra evraklarınızı da gösterip sizi sınamaları gerekiyor bu tür cihazlardan.Bir de göreviniz ama ... Alah yardımcınız olsun

Fazla değil mi zararı ? Söyledikten sonra evraklarınızı da gösterip sizi sınamaları gerekiyor bu tür cihazlardan.Bir de göreviniz ama ... Alah yardımcınız olsun
Evet çok haklısınız söyledikten sonra o bölümde çalışmama hakkınız var. Fakat benim özel bir durumum var maalesef . Şu an iki sistmeli çalışıyor cezaevi 8-5 ve karantina grubu .eşim ve ben farkli şehirlerde çalışıyoruz o sebeble gündüz çalışırsam gelemicem evime .karantina grubunda çalışmak istiyorum o durumda 20 gün evde 10 gün cezaevinde çalışıliyor ve bu durumda mecbur x-ray cihazini kullanmak zorundasın . Bu durumu kesin ogrenip ona göre grupta yer almak istiyorum o sebeple sordum.

Allah yardımcınız olsun tekrardan çok zor şu şartlarda dikkat edin kendinize mercimeğe selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…