- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Sence normalmı? nefes nefese kalsam ıyı canım ben fenalasıyorum yere dusuyorum kalkamıyorum sımdıden boyleysem bebek buyuyunce napcamKız ben hamilelikten önce günde 13-15 km yol yururdum tık etmezdi. 13.haftadayim şimdi. 7.haftadan beri 500 m yol gitsem nefes nefese kalıyorum
Tansıyon normal cıkıyor canım devlete gıdıyorum bıde cokta ılgılenmıyorlar acıkcası umarım bır sorun yoktur yoksa bebek 7 8 aylık olursa Allah nasıp ederse cok zorlanırımTansiyonunda sıkıntı vardır belki doktoruna bi danış istersen ya da aile hekimine. Yigilmiyorum ama çok carpintim oluyor az bir yürümeye bile. Ben kendimi dinlemeyi fazla sevmediğim için dert etmiyorum böyle şeyleri. Sana çok kötü hissetiriyorsa doktoruna tansiyon için bı danis
Henuz 3 aylık hamıleyım ama dısarı cıkmak hayal oldu bı hastaneye gıdıyorum mecburıyetten neden dıyecek olursanız kızlar yolda ıkı adım atıyorum neden bılmıyorum yuruyemıyorum yere yıgılıp kalıyorum kendımden gecıyorum nefes almaktada zorlanıyorum hastaneye bıle yollarda otura otura gıdıyorum artık korkmaya basladım bende bır sorunmu var boyle oluyor bebek 8 9 aylık olsa belkı tamamda ama sımdıden boyle olmam normalmı benım durumumu yasayan olmusmuydu?
12 haftayı gectı bakalım ınsallah gecer yoksa bebek bıraz daha buyuse cok zorlanırım ve ınsallah baska bır sorunum yokturBen sizin gibi ilk 3 ay hemen tansiyonum düşüyordu. Mesela az ayağa kalkayım hemen uzanmak isterdim, hemen yorulurum hemen gözüm kararırdı 2. Trimester o kadar rahat geçiyor ki hiçbiri kalmadı. Zaten ilk 3 ay ve son 3 ay diyorlar arada gayet normale dönüyorsunuz
Sızde benımle aynıymıssınız tansıyonumda olcuyorum sorun cıkmıyor umarım gecer bu durum zaten ılgılencek pek kımsem yok annem saolsun elınden gelenı yapıyor ama cok zorlanıyorumBen. İlk üç ay tansiyon düşüklüğü nedeniyle tuvalete bile zor gittim, duş almak eziyetti. Kendime tabure aldım, 5 dkda zar zor duş alıp, eşimin yardımıyla duştan çıkıp nefes nefes dakikalarca uzanmak zorunda kalırdım. Giyinecek gücüm bile olmazdı, eşim giydirdi. Yolda yürümek asla mümkün olmadı, oturup kalıyordum olduğum yere. Ama 15, 16. haftalardan sonra yavaş yavaş gücüm yerine geldi. Simdi 27 haftalığım, hepsi düzeldi çok şükür.
Endişelenmeyin, yorgunluk ya da halsizlik veya aşırı uyku hâli hepsi ilk trimesterda çok normal. Yalnızca bu şikayetleriniz varsa çok şanslısınız hatta.Sızde benımle aynıymıssınız tansıyonumda olcuyorum sorun cıkmıyor umarım gecer bu durum zaten ılgılencek pek kımsem yok annem saolsun elınden gelenı yapıyor ama cok zorlanıyorum
Tansiyonun düşüyodur benim de çok düşüyodu doktora söyle bence ve kendini çok yormamaya çalış vücudunu dinle o yürüme diyosa yürüme ikinci trimesterde daha rahat edeceksin merak etme beslenmeyi de biraz arttır istersenHenuz 3 aylık hamıleyım ama dısarı cıkmak hayal oldu bı hastaneye gıdıyorum mecburıyetten neden dıyecek olursanız kızlar yolda ıkı adım atıyorum neden bılmıyorum yuruyemıyorum yere yıgılıp kalıyorum kendımden gecıyorum nefes almaktada zorlanıyorum hastaneye bıle yollarda otura otura gıdıyorum artık korkmaya basladım bende bır sorunmu var boyle oluyor bebek 8 9 aylık olsa belkı tamamda ama sımdıden boyle olmam normalmı benım durumumu yasayan olmusmuydu?
Bırde bırsey sprabılırmıyımEndişelenmeyin, yorgunluk ya da halsizlik veya aşırı uyku hâli hepsi ilk trimesterda çok normal. Yalnızca bu şikayetleriniz varsa çok şanslısınız hatta.Hepsi ikinci trimesterda düzeliyor.
Tansıyon normal cıkıyor canım amaTansiyonun düşüyodur benim de çok düşüyodu doktora söyle bence ve kendini çok yormamaya çalış vücudunu dinle o yürüme diyosa yürüme ikinci trimesterde daha rahat edeceksin merak etme beslenmeyi de biraz arttır istersen
Tansiyon probleminiz olabilir yada kan tahlili verin doktorunuza bu durumu söyleyin o gerekli desteği verecektir beslnmenizede dikkat edin bebeğiniz artık gelişiyorHenuz 3 aylık hamıleyım ama dısarı cıkmak hayal oldu bı hastaneye gıdıyorum mecburıyetten neden dıyecek olursanız kızlar yolda ıkı adım atıyorum neden bılmıyorum yuruyemıyorum yere yıgılıp kalıyorum kendımden gecıyorum nefes almaktada zorlanıyorum hastaneye bıle yollarda otura otura gıdıyorum artık korkmaya basladım bende bır sorunmu var boyle oluyor bebek 8 9 aylık olsa belkı tamamda ama sımdıden boyle olmam normalmı benım durumumu yasayan olmusmuydu?
Tansıyon normal cıkıyor ama kansızlık var ondanmıdır acabaTansiyon probleminiz olabilir yada kan tahlili verin doktorunuza bu durumu söyleyin o gerekli desteği verecektir beslnmenizede dikkat edin bebeğiniz artık gelişiyor
Olabilir halsizlik yapar kansızlık doktorunuza danışınTansıyon normal cıkıyor ama kansızlık var ondanmıdır acaba
Devlet hastanesı pek ılgılenmıyorOlabilir halsizlik yapar kansızlık doktorunuza danışın
Henuz 3 aylık hamıleyım ama dısarı cıkmak hayal oldu bı hastaneye gıdıyorum mecburıyetten neden dıyecek olursanız kızlar yolda ıkı adım atıyorum neden bılmıyorum yuruyemıyorum yere yıgılıp kalıyorum kendımden gecıyorum nefes almaktada zorlanıyorum hastaneye bıle yollarda otura otura gıdıyorum artık korkmaya basladım bende bır sorunmu var boyle oluyor bebek 8 9 aylık olsa belkı tamamda ama sımdıden boyle olmam normalmı benım durumumu yasayan olmusmuydu?
Bıde yarım saatte bır ılla bısey yıcem yoksa kotu oluyorum yıneİlk 3 ay vücudun dengesi şaşıyor. Normal :)
Benim de çok çarpıntım oluyordu.
Normalde düzenli koşan bir insandım.
İki adım atsam nefes nefese kalıyordum. Yoga yapayım dedim. Çarpıntıdan uyuyamadım.
Sonra düzeldi.
Öyle gerçektenDevlet hastanesı pek ılgılenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?