• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yaşayan varmı acilll

ipekimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
8
0
1
33
Hamilelik testini erken yapıp silik çigi gördüm birkaç kere hamile olabileceğimi düşündüm dün akşam test yaptığımda ikinci çizgi yoktu ilk dönemler böyle olması normal mi hamile olabilir miyim yine de

Hamilelik testini erken yapıp silik çigi gördüm birkaç kere hamile olabileceğimi düşündüm dün akşam test yaptığımda ikinci çizgi yoktu ilk dönemler böyle olması normal mi hamile olabilir miyim yine de
Bir kaç testle deneyin

Benimde öyle ilk negatif çıktı sonra 3 tane pozitif çıktı sonra 1 tane daha negatif çıktı ama hamileydim bence kesinlikle kan testi verin guven olmuyor testlere

Benimde öyle ilk negatif çıktı sonra 3 tane pozitif çıktı sonra 1 tane daha negatif çıktı ama hamileydim bence kesinlikle kan testi verin guven olmuyor testlere
İçimi rahatlattınız adetimi bekleyeceğim eğer gecikirse kan vereceğim belliki çok erken inşallah hamileyimdir 🙏🏻

Back
X