Hamılelıkte yatış pozisyonu nasıl olmalı

burcuwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
133
1
96
İstanbul
kızlar 24 haftalık hamıleyım 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum bır oyana bır buyana donup duruyorum yan yatamıyorum karnıma bıseyler oluyo sızede oluyomu yardımcı olun nasıl yatmak gerekır saolun
:84:

Bebeğe kan akışı en iyi sol yana yatınca olduğu için sol yatış pozisyonu.Geceleri ben de aynı şekilde bi sağa bi sola dönüp duruyorum.Sürekli sola yatınca kalçam acayip acıyo o zaman sağa dönüyorum.Sola yatıp,sol bacağım düz sağ bacağımı karnıma çekerek biraz daha rahat ediyorum.Hafif yüz üstü gibi oluyo.Bebişim rahatsız olup tekmeleyince düzeliyorum.

aynısı banada oluyor bebeısım rahatsız oluyo demekkı ben yana yatınca daha dıkkatlı olmam gerekır. tesekkur ederım

kızlar bebek rahatsız olunca tekmelemezmiş bende doktora sordm yan yatıyorum bebek tekmeliyor die bebegn yeri rahatsa tekmeler dedi

mumkun oldugunca sola yatmak gerekiyormus arkadas;ar yani butun gece
sola yatmak nasil mumkun olur ki iste ben de saga sola donup duruyorum
o tekmaler bende de oluyor demek yeri rahatmis ta ondan bidikcigim benimmm

Sırt üstü yatınca benim ki başlıyor tekmelemeye sağ dönünce çok rahatsız oluyorum öyle ki uyku içinde daha dönerken uyanıyorum ama sol çok rahat ediyorum uyuyabiliyorum hemencik..21 haftalık bebişimm..

O haftalarda bebıslerımız ıcımızde kolaylıkla donuyor dolasıyor. Ben de o haftalarımda uyuyamıyordum.Arkama ıkı yastık alıp hafıf oturur pozisyonda yatıyordum. :emir_bebek: Gece uyuyamadıgım zaman gunduz uyuklluyordum. Sımdı 37. haftam bıtmek uzere bebegım saga ya da sola yattıgımda karnım da o tarafa yuklenıyor,duz yattıgımda da nefes alamıyorum. sabah 4den sonra uyku gırmıyor gozume valla.

Back
X