- 7 Mart 2014
- 197
- 63
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben senin gibiydim hem midem bulaniyodu hem bi lokma yesem kusuyodum acken de kusuyodum midem mahv olmustu ve cokta actim ben serumla beslendim. Ama sut icmeyi denedin mi sutle misir gevrwgi ye hafifletiyo bulantiyi en azindan biseler yemeni sagliyo ben her bulantim oldugunda yerdim ve doguma kadar her gun sabah yedim hafifletiyoduYemek yiyemiyorum ama çok açımmbenim gibi olan var mı herşeyden tiksiniyorum buzdolabını açamıyorum onu geçtim mutfağa adım bile atamıyorum hemen midem bulanıyor. sürekli bir koku var sanki burnumda.. böyle olan var mı aramızda varsa çözüm bulan var mı?
Cnm ben senin gibiydim hem midem bulaniyodu hem bi lokma yesem kusuyodum acken de kusuyodum midem mahv olmustu ve cokta actim ben serumla beslendim. Ama sut icmeyi denedin mi sutle misir gevrwgi ye hafifletiyo bulantiyi en azindan biseler yemeni sagliyo ben her bulantim oldugunda yerdim ve doguma kadar her gun sabah yedim hafifletiyodu
Yemek yiyemiyorum ama çok açımmbenim gibi olan var mı herşeyden tiksiniyorum buzdolabını açamıyorum onu geçtim mutfağa adım bile atamıyorum hemen midem bulanıyor. sürekli bir koku var sanki burnumda.. böyle olan var mı aramızda varsa çözüm bulan var mı?
denedim sütün kokusuda mafediyo midemi ne yapacam bilmiyorum![]()
ben ilk üç ay 2-3 kez anca kustum ama sürekli öğürmem vardı. ve de yemeklerden tiksinmiştim. sürekli badem cevizle gün geçirdim. elma yedim. kareker yedim. 2 kilo vermişim. 12. haftadan sonra öğürmem azaldı şimdi hiç yok. ama hala iştahlı yiyemiyorum. hamile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.
Muz dene cnm muz mide dostudur derler ya da yogurt ekmegi yogurda batir ye valla ben boyle seyler yedim. bi de kayisi cok ii geliyordu bulantima ama simdi var midir bilmiyorm. Boyle kokusuz seyler yemeye calis miden ne kadar bos kalirsa o kadar bulantin olur kendimden biliyorm
bir kaç kere muz yedim ama çok muz yemektende korkuyorum ztn yemek yiyemediğim wc ye çıkamyorum muz daha beter yapar diye korkuyorum.![]()
Yemek yiyemiyorum ama çok açımmbenim gibi olan var mı herşeyden tiksiniyorum buzdolabını açamıyorum onu geçtim mutfağa adım bile atamıyorum hemen midem bulanıyor. sürekli bir koku var sanki burnumda.. böyle olan var mı aramızda varsa çözüm bulan var mı?