hamilelikte yemek!

byn_safis

Miran'ım (L)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
197
63
123
Yemek yiyemiyorum ama çok açımm :( benim gibi olan var mı herşeyden tiksiniyorum buzdolabını açamıyorum onu geçtim mutfağa adım bile atamıyorum hemen midem bulanıyor. sürekli bir koku var sanki burnumda.. böyle olan var mı aramızda varsa çözüm bulan var mı?

Yemek yiyemiyorum ama çok açımm :( benim gibi olan var mı herşeyden tiksiniyorum buzdolabını açamıyorum onu geçtim mutfağa adım bile atamıyorum hemen midem bulanıyor. sürekli bir koku var sanki burnumda.. böyle olan var mı aramızda varsa çözüm bulan var mı?
Cnm ben senin gibiydim hem midem bulaniyodu hem bi lokma yesem kusuyodum acken de kusuyodum midem mahv olmustu ve cokta actim ben serumla beslendim. Ama sut icmeyi denedin mi sutle misir gevrwgi ye hafifletiyo bulantiyi en azindan biseler yemeni sagliyo ben her bulantim oldugunda yerdim ve doguma kadar her gun sabah yedim hafifletiyodu

Cnm ben senin gibiydim hem midem bulaniyodu hem bi lokma yesem kusuyodum acken de kusuyodum midem mahv olmustu ve cokta actim ben serumla beslendim. Ama sut icmeyi denedin mi sutle misir gevrwgi ye hafifletiyo bulantiyi en azindan biseler yemeni sagliyo ben her bulantim oldugunda yerdim ve doguma kadar her gun sabah yedim hafifletiyodu

denedim sütün kokusuda mafediyo midemi ne yapacam bilmiyorum:(

Cnm salatalık ve ekmek ye açık havada ben böyle aştım mutfağa adım bile atmadım mümkünse dışarıda ye. Yada başkası yapsın en iyisi geçmiş olsun şimdidenn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ilk üç ay 2-3 kez anca kustum ama sürekli öğürmem vardı. ve de yemeklerden tiksinmiştim. sürekli badem cevizle gün geçirdim. elma yedim. kareker yedim. 2 kilo vermişim. 12. haftadan sonra öğürmem azaldı şimdi hiç yok. ama hala iştahlı yiyemiyorum. hamile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.

denedim sütün kokusuda mafediyo midemi ne yapacam bilmiyorum:(

Muz dene cnm muz mide dostudur derler ya da yogurt ekmegi yogurda batir ye valla ben boyle seyler yedim. bi de kayisi cok ii geliyordu bulantima ama simdi var midir bilmiyorm. Boyle kokusuz seyler yemeye calis miden ne kadar bos kalirsa o kadar bulantin olur kendimden biliyorm

ben ilk üç ay 2-3 kez anca kustum ama sürekli öğürmem vardı. ve de yemeklerden tiksinmiştim. sürekli badem cevizle gün geçirdim. elma yedim. kareker yedim. 2 kilo vermişim. 12. haftadan sonra öğürmem azaldı şimdi hiç yok. ama hala iştahlı yiyemiyorum. hamile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.

bende öyleyim kusmuyorum sadece öğürüyorum. kendimi çok halsiz hissediyorum.. :(

Muz dene cnm muz mide dostudur derler ya da yogurt ekmegi yogurda batir ye valla ben boyle seyler yedim. bi de kayisi cok ii geliyordu bulantima ama simdi var midir bilmiyorm. Boyle kokusuz seyler yemeye calis miden ne kadar bos kalirsa o kadar bulantin olur kendimden biliyorm

bir kaç kere muz yedim ama çok muz yemektende korkuyorum ztn yemek yiyemediğim wc ye çıkamyorum muz daha beter yapar diye korkuyorum.:59:

bir kaç kere muz yedim ama çok muz yemektende korkuyorum ztn yemek yiyemediğim wc ye çıkamyorum muz daha beter yapar diye korkuyorum.:59:

günde bi taneden fazla yeme zaten fazlası kabız yapar cnm elinden geidiğince meyve yemeğe çalış ne bulursan

Bende daha bu sabah boş mide çıkardım ... Sadece ogurme ve mide suyu var ... Mutfaktan kaçıyorum resmen çünkü bi kere ogurdummu devamı geliyor :-( sadece ekmek ve peynir zeytin tarzı şeyler yiyorum

Canim seni cok iyi anlıyorum ya bende ilk uc ay kustum bos safra kustum kocamdan tiskindim salon mutfak bir benim dusun halimi evde yemek yapamiyordm yaptirmiyordumda o buz dolabinn kokusu igrencti kocam kokmuyo desede heryer pis kokuyodu ne yedin diyeceksin cubuk kraker baska bise yemedm serum takildi defalarca doktor igne yazdi gunde iki defa vuruldm malesef uc ay bitti azaldi tamamen gecmedi ama cok şükür eskisi gibi degilim yine kokuyo bazi yemekler ama yiyorm simdi 26haftadaym. Allah yardimcin olsn diyorum cektim biliyorum çünkü. İnşallah bugunler gecer minigini kucagina saglikla alirsn

benm 4 aylık oldu bebeğim ama daha bi kere bile midem bulanmadı kusmadım.hiç bişeyden tiksinmedim aşermedim.sadece köfte kokusu ağır geldi okadar.birde 53 kilodan 50ye düştüm.iyimi kötümü bende bilmiyorum.rabbim herkese hayırlı gebelik nasip etsin.

Bende öyleym cnm ya 10.haftadaym hç bşe yiyemyorum kokudan çok etkilenyorum mutfaga adm atamyorum.kusmuyorum ama çok bulanyorum bi kç hafta snra geçer dyolar insallah öyle olur

Back
X