Hamilelikte yeşil akıntı sorunu

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
Hiç geçmeyen bu sorun hep moralimi bozuyor kızlar . Fitil antibiyotik fayda etmedi , bol su hakeza . bu sorun nasıl çözülür ?çözemesem de erken doğum riski yaşayan veya yaşamayan oldu mu ?bebegini yeşil akıntıya rağmen sağlıklı doğuran var mı ?

Canm sarımsak denesn birde bebeğe br zararı olacağını düşünmuyorum. Dene bi faydası olur belki birde papatya çayı yap soğuyunca her lavabodan sonra onla yika . Mantara iyi geliyo brde bal iyi gelir iyice sur orjinal balı . Ama rahimdeyse inan ne yapabilirsin bilmiyorum sarimsaktan başka birsy gelmiyor aklima onuda aynı fitil gbi koyuyorsun

mantarsa eger karbonatli su ile yika kendini canim benmde vardi ama akinti yesil degildi dr dedi mantar diye fitil kar etmedi karbonatli su gecirdi.gecse bile arada yikarm yani tedbir amacli cunku cok cabuk hortlayabiliyo

Canım teşekür ederim . yalnız mantar değil de benimki enfeksiyon deniyor sadece yine de arastiririm dediğin şeyleri

Canım teşekür ederim . yalnız mantar değil de benimki enfeksiyon deniyor sadece yine de arastiririm dediğin şeyleri

Bir dönem benim başıma gelmişti canım.
Rengi yemyeşildi böyle su yada yosun yeşili gibi.
Ve inanılmaz ağır bir kokusu vardı.
Dr a koştum eşimden geçmiş olabileceğini söyledi fitil verdi ve geçti birdaha asla olmasını istemem berbat bir enfeksiyon!
Neo penotran fitilin adı doktoruna danış ve kullan daha ilk koyduğun gece sabah kalktığında geçtiğini fark edeceksin 3. Gune tertemiz olmuştum ben

Peki hamileyken miydi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…