Hamilelikte yeşil akıntı

kubsheker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
43
49
3
39
Merhaba arkadaşlar.. 5+4 günlük hamileyim.. Keseyi gördük.. 1haftadır yeşil akıntım var. Doktor antibiyotik ve bir krem verdi acaba böyle bir şey başına gelen var mı? Bebeğime bişey olur mu?

Merhaba arkadaşlar.. 5+4 günlük hamileyim.. Keseyi gördük.. 1haftadır yeşil akıntım var. Doktor antibiyotik ve bir krem verdi acaba böyle bir şey başına gelen var mı? Bebeğime bişey olur mu?
19 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan 4 ay önce histeroskopi oldum ondan sonra başladı bu yeşil akıntı. Hamile kaldım ne antibiyotik ne fitiller kullandım. Ilac bitiyor iki üç gün sonra yine geliyor. Ben de bıktım artık.

Benimde yirminci haftalarda böyle bir sey basıma geldi 8 igne yaptırdım. Yesil akıntı varsa enfeksiyondur ve bebege zararı olur. Doktor verdi bana yaptırdım rahat ettim sükür.

Benimde yirminci haftalarda böyle bir sey basıma geldi 8 igne yaptırdım. Yesil akıntı varsa enfeksiyondur ve bebege zararı olur. Doktor verdi bana yaptırdım rahat ettim sükür.
Ignenin adını özelden yazabilir misiniz doktoruma sorayım ben de.

Stres yapma lutfenn bisi olmaz geciooo.senin bbk kucuk ztn gecer gider dikkat et yeterila kulln gecicekk yenisin sakinstrs ypma

Kesinlikle bol su icmelisin iltihap için tek kullanımlik bir ilaç mi veri doktorun gece yatmadan önce iç diye

doktor 10 tane antibiyotik bir de vajinanın içine sıkılan bir krem verdi..şükür geçti gibi.. daha kalp atışını duymaya gitmedik bişey olmamıştır umarım çarşamba günü randevum

Back
X