Sık sık mola vererek ve keyifli müzikler dinleyerek uzun yollar yaptım.. Ayaklarınız rahatsız olduğunda mutlaka inip yürüyün.. 1-2 saatte bir de mola verin, ben öyle yapmıştım.. Sorun yaşamadım ama doktorunuza danışın derim, kişiye göre değişir çünkü.. Ben zaten düşük tehlikesi için ilaç kullanıyordum, kullanmasaydım da verecekti progestanı yolculuk için..
Ben olsam gitmezdim, (korkutmak amaçlı söylemiyorum ama) ilk hamileliğim yoldayken sonlanmıştı. Pıhtı bozukluğu varmış, o zaman bilmiyordum tabii, uzun yol önerilmiyor bu durumda. Zamanında doktora danışmıştım, o önermiyoruz demişti. Şimdiki aklım olsa doktoru dinlerdim, gene düşük olurdu belki ama vicdan azabı çekmemiş olurdum en azından...
Doktorunuza danışarak bebeğin durumuna göre olabilir. Ondan bilgi alın bence. Bana yasak bir saatlik yolculuk bile mesela. Ama arkadaşım ilk ayından son ayına kadar uçakla vs heryere gitti. Tamamen sizin ve bebeğin durumuyla ilgili doktorunuzun vereceği cevaba bağlı.
Sık sık mola vererek ve keyifli müzikler dinleyerek uzun yollar yaptım.. Ayaklarınız rahatsız olduğunda mutlaka inip yürüyün.. 1-2 saatte bir de mola verin, ben öyle yapmıştım.. Sorun yaşamadım ama doktorunuza danışın derim, kişiye göre değişir çünkü.. Ben zaten düşük tehlikesi için ilaç kullanıyordum, kullanmasaydım da verecekti progestanı yolculuk için..
kararsızsan ve emin değilsen yine de gitme istersen.. benim tatile çok ihtiyacım vardı ve ilaçları aksatmadan harika bir tatil geçirdim.. gitmediğim şehir kalmadı.. 3000 km yol yaptım.. çünkü psikolojik olarak çok iyi hissettim tatilde.. ama keyifsiz bir yolculuk olacaksa hiç gitme derim..