Hamilelikte ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
14haftalik hamileyim ilk gunden bugune hala sol kasigim agriyor.
Sol tarafta şiskinlik hissediyorum ve sol yanim agriyor.
Bu bebek rahimde yani tam ortada degilmi hala neden sol taraf agrisi cekiyorum.

14haftalik hamileyim ilk gunden bugune hala sol kasigim agriyor.
Sol tarafta şiskinlik hissediyorum ve sol yanim agriyor.
Bu bebek rahimde yani tam ortada degilmi hala neden sol taraf agrisi cekiyorum.
Sağ ve solda olmak üzere 2tüpümüz var ve bebek birinde döllenip oluşur, benim de soldan olduğu için sol tarafım ağrıyordu
Şimdi 25 hafta olduk gerçi öyle ağrılarım yok bebek büyüdükçe ağrılar da değişiyor :)

Sağ ve solda olmak üzere 2tüpümüz var ve bebek birinde döllenip oluşur, benim de soldan olduğu için sol tarafım ağrıyordu
Şimdi 25 hafta olduk gerçi öyle ağrılarım yok bebek büyüdükçe ağrılar da değişiyor :)

Ya benimki tüp bebek 😂😂😂 hangi taraftan yumurtladigim yumurtayi alip yerleştiler bilmiyorum ama şuan büyümüş ve ortada olmasi gerekmiyormuydu kafamda deli sorular 😂

Neyse haklisiniz sanirim biraz daha büyüyunce sol sag agrimayacak 😂

Ya benimki tüp bebek 😂😂😂 hangi taraftan yumurtladigim yumurtayi alip yerleştiler bilmiyorum ama şuan büyümüş ve ortada olmasi gerekmiyormuydu kafamda deli sorular 😂

Neyse haklisiniz sanirim biraz daha büyüyunce sol sag agrimayacak 😂
Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Daha hala bebek tam ortaya gelmiş değil 20-21 haftada iyice ortaya geliyor :). Benim bebişin ayakları ortada kafası solda hala 😀

Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Daha hala bebek tam ortaya gelmiş değil 20-21 haftada iyice ortaya geliyor :). Benim bebişin ayakları ortada kafası solda hala 😀

Yaaa benim ki de kesin hep solda kalacak oyy oyyy haklisiniz aslinda şuan yan bebek degilmi ?

Back
X