Hamilelikteki ağrılar

byngulensuratt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
66
86
8
Arkadaslar 22+3 günlük hamileyim. Ve tam gogsumun altında karnımın bitiminde sürekli bitmek bilmeyen kramp gibi bir sancı var. Sanki bıçak saplanmasi gibi kaç gecedir hastaneye git gel yapıyorum böbreğim ağrıyor zannettim ama böbrekte değilmiş böyle bir ağrı çeken yada hamileliğinde yaşayan var mı acaba ? İdrar yolu enfeksiyonu oldum ondan kaynaklanabilir mi ayrıca troidler bir düşük bir yüksek çıkıyor lütfen bilginiz varsa bı paylaşın doktorlarda farklı farklı şeyler söylüyor...

bende de oluyor ama ara ara..sürekli değil

Tahmin ediyorumm mide agrisi

Valla bu ne biçim mide ağrısıysa bilemiyorum normalde reflü vardı ama böyle bir ağrı ben hıc yasamadim sanki ağrıyan bölgemde bir katilik oluşmuş gibi

Valla bu ne biçim mide ağrısıysa bilemiyorum normalde reflü vardı ama böyle bir ağrı ben hıc yasamadim sanki ağrıyan bölgemde bir katilik oluşmuş gibi

Tamam iste tarif ettiginiz yer mide, agri sekli de mide agrisi.gogus altinda gobegimizin ustunde.bobrekler yanlarda zaten olamaz.reflu de mideden kaynaklansa da mide agrisi ayri bi his.doktora gitmeniz en iyisi burdan ne desek afaki kalir

Geçtiğimiz hafta aynı şikayetleri bende yaşadım benim ağrım sırtıma vurmaya başladı hatta 2-3 gün içinde de geçti şükür. Doktora gitmedim kendiliğinden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…