hamilelikteki akıntı nasıl oluyo?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
slm kıslar acaba hamilemiyim bu ay bekliom ve çok istiyorum canlarım adetime 2 gün var acaba hamile kaldığınızda sizin akıntınız oldu mu olduysa ne renkti?

bende beyaz bi sıvı gelio? acaba mı?:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kimsenin akıntısı olmuyo mu ya senağlama senağlama senağlama senağlama

canim benim zaten normaldede akintim oluyordu o yuzden farkedemedim.ama biraz daha çogalmisti sanirim.

su gibi bir akıntı geliyordu canım bende ve çok fazlaydı. İnşallah hamişsindir. sabır ol ve dua et a.s.

su gibi bir akıntı geliyordu canım bende ve çok fazlaydı. İnşallah hamişsindir. sabır ol ve dua et a.s.

su gibi nası ya beyaz şeffaf mı anlamadım çok fazla mıydı? offfffffff kafayı yicem bi sabırlı olabilsem cnm dua ediyorum allahıma hergün :a015: :a015: :a015:

Bende bekliyorum şeker...:Saruboceq:
Sabır çekmekten başka çare yok...:delphin:
Kaç günün kaldı senin , benim çok var daha yaa :çok üzgünüm:

benim salı günü olmam lasım bu günü saymazsak 2 günüm kaldı??? senin ne kadar var şekerim? a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

su gibi nası ya beyaz şeffaf mı anlamadım çok fazla mıydı? offfffffff kafayı yicem bi sabırlı olabilsem cnm dua ediyorum allahıma hergün :a015: :a015: :a015:

evet tatlım su gibi yani beyaz ve şefaf, çokluğuna gelince gün boyunca sürekli çamaşır değiştiriyordum

Kızlar rabbim çok bekletmesin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv:

canim ben gunum yaklastiginda sık sık wc ye gidiyordum.goguslerim sismeye baslamisti.ama insan hamile oldugunu hissediyor inan.3, 4 gun daha bekle erkenden idrar testi yapma.ama kan testi yapsan çikar tabi.hadi hayirlisi guzel haberini bekliyorum canim.

Ben daha önce hamile kaldım aslında :çok üzgünüm:
Dış gebelik oldu ameliyat olmak zorunda kaldım.:delphin:
Bu ay tekrar başladık çalışmalara, yumurtlama günlerini takip ediyorum şu an 2 hafta var adetimekaydirigubbakcemile5

canim ben gunum yaklastiginda sık sık wc ye gidiyordum.goguslerim sismeye baslamisti.ama insan hamile oldugunu hissediyor inan.3, 4 gun daha bekle erkenden idrar testi yapma.ama kan testi yapsan çikar tabi.hadi hayirlisi guzel haberini bekliyorum canim.

inş cnm ya ben de sık sık idrara çıkıom ama normalde de adet dönemime yakın böle oluyo da adetime 11 gün vardı göğüs uçlarım çok acımıştı şimdi acımıo lar kan testinide bakim diom adetim geçsin öle yapım diorum cnm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Ben daha önce hamile kaldım aslında :çok üzgünüm:
Dış gebelik oldu ameliyat olmak zorunda kaldım.:delphin:
Bu ay tekrar başladık çalışmalara, yumurtlama günlerini takip ediyorum şu an 2 hafta var adetimekaydirigubbakcemile5

ayyy cnm çok geçmiş olsun 2 hafta baya varmış cnm allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bayanlar ben de aynı şüphelerle ve beklentilerle adetimin 18. günü kan testi yaptırdım. Sonuç yine negatifti. Ben de de belirtiler halen var acaba erken mi yaptırdım ? Bilginiz var mı?

Bayanlar ben de aynı şüphelerle ve beklentilerle adetimin 18. günü kan testi yaptırdım. Sonuç yine negatifti. Ben de de belirtiler halen var acaba erken mi yaptırdım ? Bilginiz var mı?

ben hic hamile kalmadi ama calismar uzerindeyim ama okudugum yazilan yazilara gore hamile olsan bile edat donemon den once yapilan testller negatif cikiyormus canim ama ginede umide kapilma gecikme olursa sonra test yap insallah hamissindir canim

Bence kan testi için adetinin biraz geçmesini bekle. Ben acele etmedim 10 gün geçtikten sonra idrar tahlili yaptım çift çizgi çıktı. Ertesi günde kan tahlili yaptırdım 6 haftalık hamile olduğum çıktı. Tabiki insan sabırsızlanıyo hemen öğrenmek istiyo ama biraz daha bekleyin bence. Benim hala akıntım var süt gibi rengi ama çok çok değil günlük ped kullanıyorum 3 kere falan değiştirmem yeterli oluyo.

slm ben 5 aylik hamileyim ama ilk haftalarimdan beri beyaz bir akinti gelio..
kokusuz,yumurta beyazi renginde...dr uma sordum dogurana kadar gelebilirmis.

canım benim yarın olmam lazım ama inanki tuvalete gidemiyorum korkumdan ya olursam diye ama korkunun ecele faydası yok inşallah hiçbirimiz olmayız kızlar allah yardımcımız ols

yaa mrb ablalarım bendede artık bebek sendromu başladı istiorum yaaa diorum millet istemez olur nedne olmuoo size sadece bişi sorcam ben şuana ve son 3 aya kadar yumurtlama günler işte ayak kaldırcan filan bilmiyordum acaba başka püf noktalar varmı ve bide ilişkiden sonraa yaklaşım 1 saat sonra abdest alıorum banyoya girioprum öle yapmam daha iyi imiş ama yinedee sürekli 3 saat boyunca akıntı akıooo yaa ilişki akıntısı ve diorum acaba hiç bişi yumurtaya ulaşmadan akıyo olabilirmi olursa nedendir şimdiden saolun

yaa mrb ablalarım bendede artık bebek sendromu başladı istiorum yaaa diorum millet istemez olur nedne olmuoo size sadece bişi sorcam ben şuana ve son 3 aya kadar yumurtlama günler işte ayak kaldırcan filan bilmiyordum acaba başka püf noktalar varmı ve bide ilişkiden sonraa yaklaşım 1 saat sonra abdest alıorum banyoya girioprum öle yapmam daha iyi imiş ama yinedee sürekli 3 saat boyunca akıntı akıooo yaa ilişki akıntısı ve diorum acaba hiç bişi yumurtaya ulaşmadan akıyo olabilirmi olursa nedendir şimdiden saolun

Önceikle adetlerin düzenliyse yani görünürde sorun yoksa, int.hesaplayıcılardan yumurtlama günlerini öğrenip o günlerde ilişkiye gireceksiniz.Hergünde olabilir günaşırıda ,belinin altına yastık koyup ilişkiiden sonra yataktan hemen kalkma. Bayanın altta olması gerek hep ok.

Bunları yapman yeterli

Back
X